orlontko Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 co do pasty to bezproblemowo jak kupisz takie coś Coollaboratory LIQUID 1XCPU • ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy Wrocław i nie musisz się martwić o rozprowadzanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Tylko patrz na cene tego ustrojstwa a mozna uzyc tylko raz ;] Mi sie bardzo podoba moja obudowa ;) Cooler Master Dominator RC-690 Window Takze fajna jest Lancool Midi-Tower K58 , w sumie wszystko zalezy ile bys byl wstanie przeznaczyc na ta obudowe bo mozliwosci jest wiele ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Jak chcesz coś w miarę dobrego i z oknem to np. CM Storm Scout SGC-2000 można kupić w dobrej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 AS5... najlepiej kartą się nakłada... Zobacz sobie, na boxowy cooler z cpu ile ma pasty nałożonej, i zrób tak samo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 W sumie jest to kwestia gustu ale moim zdaniem , scout jest brzydki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 (edytowane) się zgodzę, że za piękna to nie jest ale nie tragiczna, jak widzę niektóre "latarnie" albo "transformersy" to się niedobrze robi :) dla mnie Prawie idealny jest Antec Three Hundred jest mega estetyczna, taka dystyngowana, jak będę zmieniał obudowę to właśnie na taką lub podobną, producent mi nie robi, byle tez nie miała loga jak CM np. taka po prostu pure :) Edytowane 12 Maja 2010 przez bleys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...