Lunarysa Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Mam mały problem, przy stawianiu od nowa systemu kolega zapomniał o karcie sieciowej Lan. Posiadam notebooka emachines E520 - 162G16MI, ból polega na braku płytki ze sterownikami, a na sieci ciężko mi zdobyć sterownik pod "XP" zaznaczam. Wszystkie lub większość oferowanych na forach w pomocy okazują się przy odpalaniu wersją dla Visty. W managerze urządzeń widnieje "Ethernet kontroler" ze znakiem zapytania. Zaznaczam że według standardów jestem laikiem ;-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Ta nazwa z reguły oznacza kartę sieciową . Net działa , masz dostęp do sieci wewnętrznej ( jak jesteś w LAN-ie ) , pingi masz normalne ? Jak to tylko wpis bez wpływu na pracę kompa to go olej . Btw. dobrze szukałeś - na stronie Acera też ? bo ja tam widzę 3 sterowniki pod XP ( pozycje 05 i 2x06 ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...