Ja7 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Prosze o pomoc w doborze kamery cyfrowej. Nosze sie z zamiarem zakupienia kamery, aczkolwiek nie wiem czym mam sie kierowac, jakie parametry itd? Kamera sluzyc ma do nagrywania wykladow. Nagrane filmy chcemy prezentowac zarowno z plyt DVD jak i wyswietlac w internecie. Jaki model polecacie? Ja jestem kompletnym laikiem w tych sprawach :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 To chyba nie ten dział? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja7 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 To chyba nie ten dział? Sorry, ale nie wiem do jakiego dzialu trafic? Moze jakas pomoc? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...