jabolo22 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witam mam problem ze sterownkami do Radeona HD 2300, pod viste 32bit... Usunąlem stery bo cos z nimi bylo nie tak, i teraz sciagnalem ze strony stereowniki 10.3 pod viste ATI Catalyst Center, pousuwalem wszystkie pliki z tamtych sterów, zainstalowalem te i nic sie nie dzieje....wchodze w menadzea uzadzen a tam pisze ze mam jakies sterowniki VGA microsoftu, proszę o pomoc jak wgrac te stery, pozdrawiam wocilem do punktu wyjscia, otoz zainstalowalem te stery do radeona hd 2300 i moj panel jest w wesjii podstawowej, nie mam jak przelaczyc na wetsje zaawansowana a chcialem podpiac tv do laptopa i musze miec tryb zaawansowany:( pomocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Problem Z Radeon Hd 2300 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...