Slayer Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Z tego co się dowiedziałem to są to FIC KT-748 IWILL K7S3-N ....więcej nie znalazłem. ECS nie ma płyty na tym ;) Gdzie te i podobne płyty można kupić? Może gdzieś jakaś recenzja? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 AOpen AK76F-400N ASRock K7S8XE DFI 748-AL FIC KT-748 Iwill K7S3 - K7S3-N Jetway S748DA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 O, to luz- czyli wybór jest :) Teraz by sie przydało pare recenzjii ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 http://www.xbitlabs.com/news/chipsets/disp...0513182407.html http://news.hwupgrade.it/9596.html kurna, zresztą co ja bede szukał, wiesz co to jest google ? chyba nie proponuje ci skorzystać www.google.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Sprawdzałem na google i wp.pl Andriu- nic ciekawego mi się nie pojawiło :? NIe bulwersjuj się ;) Przepraszam ;) PS- fajnie, że te recenzje są po Włosku :roll: A tak właściwie to nawet nie recenzje tylko jakieś newsy :x Sux :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 PS- a co myslicie o ASRock? Płyta tego producenta na chipsecie SIS 746 FX jest tańsza od ECS na SIS 746. Ciekawe jak z SIS 748 będzie. I czy z któryś z wymienionych płyt jest już w sprzedaży na terenie Polski? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...