g3rwazy Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 witam, mam mozliwosc podmiany jiuhb0313 spmw batch 03xx na jiuhb0311 wpmw 0074 brac czy olac ? Dodam, ze nie mam mozliwosci przetestowania obu procow (jedyne czym dysponuje to jakis gowniany ECS, ktory nawet nie ma regulacji mnoznika), stad pytanie czy zamieniac w ciemno ? Czy lepiej zostawic ? Z tego co czytalem to im nizszy batch tym lepiej, nie jestem tylko pewien co do WPMW i SPMW ? O ile sie nie myle to im blizej poczatku alfabetu tym lepiej, wiec SPMW niby lepsze, tylko ten batch... HELP ! p.s. wydaje mi sie ze kolor jadra to czerwony/niebieski a pod swiatlo jasny refleks wiec niby te dobre, ale nie dam glowy ze dobrze widze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Napisz jeszcze czy to są DLT3C czy DUT3C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g3rwazy Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 a sorry :D dut3c. p.s. wlasnie doczytalem, ze "Choose a 27, 25, 26 instead of 24 and 28", ten 0313 ma 28 a 0311 ma 27... so... chyba sie skusze na ten 0311. Ale tak czy siak prosze o dalsze opinie, moze jestem w bledzie, w razie czego wymieniam dopiero w poniedzialek rano. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeoo_TG Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 było juz szukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...