maciek_p Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Mam problem i nie wiem co mam wybrać :( Ankieta może mi pomoże, ale mam nadzieję, że innym ułatwi wybór... Chodzi oczywiście o model 9700 non-Pro, ważna jest wydajność, jakość, warunki o/c, wyposażenie....Ogólnie wszystko, oprócz ceny bo są w miare podobne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 wszystkich głosów : 1 herc : 100% :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Ja wzialem Sapphira wlasnie wyciagam z pudelka hihihihi 9700 non pro Ceny raczej nie sa podobne :( Sapphira mam za 1250 a za Herca musial bym dac ponad 1400. Podkrecanie to dopiero sie zacznie jak ja zamonuje :D Wyposazenie to pare kabli i pare plytek, na stronce producenta pisali ze ma byc jeszcze SoF II ale cos go nie widze :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 utrudniłem ocene wyniku ankiety ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Ja bym brał Sapphire szkoda kasy na tego herca chyba że masz nadmiar kasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 hrecules b.dobra firma i zaufana robi ati tak samo jak same Ati cos mi sie zakrecilo ale sie domyslicie o co chodzi w mojej wypowiedzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_p Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Różnica jest ok. 30zł, przynajmniej w BarwKomp'ie.... Na razie remis :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Ja mam herca od ok. 3 miech. , chodzi na 350,630 bez błędów. Może kręcić się lepiej, ale nie zmieniałem mu chłodzenia.Kupiłem go w komputroniku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeoo_TG Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Oddałem głos na Sapphire 9700 128MB DDR bo dokładnie jak poprzednicy nie opłaca sie dokładać do Hercules bo wydajnośc ta sama Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...