Eniu Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam. Na razie wstawiam same foty mojego projektu bez opisu ponieważ chciałbym go dokończyć spokojnie i jak się wszystko uda to wstawię już pełen projekt do galerii WC. Chętnie przyjmę wszystkie wasze podpowiedzi ewentualnych zmian w projekcie :) PS. Dodam że czekam na złączki bo zakupiłem 15 ostatnich i brakło mi 3 :? Zastanawiam się nad 2gą grafiką 5970 zobaczymy jak wyjdzie gdy już skończę wszystko i zaleję płynem :wink: http://yfrog.com/47dsc0274kjx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Początek imponujący :) Czekamy na ciąg dalszy :) Złączki 10/16? Pozdrawiam, Androctonus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eniu Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Dzięki ;) Złączki 11/16 G1/4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Piotr Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Całość wygląda naprawdę imponująco:) Jaka obudowa? Aha i powiedz jak Ci temperatury spadły w porównaniu do AC:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2010 buda wygląda na corsair 800d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2010 No jakaś moda nastała na Corsarze Obsidiany :D Z jednej strony dobrze, bo jest mniej tematów o LL czy SS ale niech ktoś da ciekawy worklog z prac nad jakimś ATCS czy Cosmos :D Chyba sam będę musiał coś pokombinować ze swoim Cosmosem S :) Koniec offa :) Czekam(y) na dalsze Twoje dywagacje i pomysły nad WC, przyjemnie się ogląda zdjęcia i opisy z mimo wszystko nie "homemade" klocków LC, jednak na układy Screamera, Malika, Seby, Snow czy Drivera nie mogę już patrzeć bo się tylko frustruję, jednak ich układy są po prostu perfekcyjne w każdym calu :) Powodzenia i czekamy na kolejną porcję fotek z opisami :) Pozdrawiam, Androctonus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...