lothar345 Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 sfleszowac kostke biosu do solteka frn2-l za 4 heinekeny? :-) Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 za hainekeny :lol: zaproponyj grolsha tego z korkiem bo te piwo jest z importu i niesmakuje tak jak siki "haineken zywiec s.a." ptfuj !! :twisted: ja niestety niemam mozliwosci narazie brak mobo :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 za hainekeny :lol: zaproponyj grolsha tego z korkiem bo te piwo jest z importu i niesmakuje tak jak siki "haineken zywiec s.a." ptfuj !! :twisted: ja niestety niemam mozliwosci narazie brak mobo :? Uzyles magicznego slowa....ale ja nie umiem flashowac biosa...buuuu :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Nie wiem w jakiej kosci jest to BIOS bo moglbym to zrobic :) Mam w pracy programator lecz to jest staruszek i moze nie obslugiwac nowoczesnych wynalazkow. Spisz z tej kosci dane lub lepiej zrob zdjecie to Ci pomoge jezeli ten programator to lyknie. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 na allegro za 10zl to robia, taniej niz hajnekeny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...