Caleb Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2010 (edytowane) Dziwne, że nie ma o NS2 jeszcze tematu, wiec nadrabiam. <p>Wielu zawiedzionych poziomem rozgrywki wieloosobowej w Aliens vs Predator, czeka na ten tytuł z niecierpliwością. Walki obrzydliwych obcych z Marines, to przecież dobra podstawa dla rasowego sieciowego shootera. Niewtajemniczonym zaś przypominamy, że Natural Selection 2 jest komercyjną kontynuacją bardzo udanego i popularnego moda do pierwszego Half-Life. Jednak wbrew pozorom, twórcy nie sięgnęli po silnik Vavle - pierwotnie chcieli użyć Source lecz ostatecznie przygotowali własny, autorski engine. Zbliżając się do końca prac zespół Unknown Worlds postanowił więc sprawdzić swoje dzieło na szerokiej grupie odbiorców i opublikował wersję testową programu. Niestety, nie wszyscy będą mogli zanurzyć się w głębi ciemnych tuneli...</p> <p>Możliwość sprawdzenia Natural Selection 2 w ruchu została okrutnie ograniczona, bowiem żeby ją uruchomić, wymagany jest specjalny kod... który otrzymali wyłącznie ci, co zamówili Natural Selection 2 w pre-oderze. Wprawdzie nie mamy do czynienia z wersją demo, tylko testem engine, ale to dziwna praktyka i antyreklama zarazem. Natomiast zainteresowanych zassaniem testu odsyłamy pod <a href="http://www.naturalselection2.com/download"><b>TEN</b></a> link.</p> Edytowane 12 Kwietnia 2010 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zdawało mi się, że zakładałem. Ja czekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zdawało mi się, że zakładałem. Ja czekam. Trochę tematów wessało po konwersji.. W pierwszą część grałem, ale jakoś mnie nie wciągnęła. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=hp-4iaKXP68 Dziś premiera. :) Edytowane 31 Października 2012 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...