DEFENCE Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 W sumie do dla wszystkiego po trochu : rozrywki, dodatkowych MHz, czasami adrenalinki itd. by ahu O wlaśnie oto chodzi :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 dla zabawy :) wszystkie moje procki byly krecone, ale dopiero od roku jakos tak "mocniej": P2 333@418 Cel 366@456 cel 400@500 cel 466@586 Duron 700@1050 duron 1000@1272 i bedzie wiecej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thot7 Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Ja robie to dla siebie i dla sprawdzenia swoich umiejetnosci i oczywiscie dla konkurencji .To jest jak sport lepszy wygrywa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Chyba tylko dla zabawy (na brak mocy jeszcze nie narzekam :lol: ), ale też dla "sportu" - skoro są benchmarki, to trzeba z nich korzystać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Ja najbardziej lubie poczucie mocy i potegi:0 To jak prohgramowanie -> czujesz ze masz wladze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 daltego zeby nw gry mi nieklatkowaly i do dvixa obraz sie zucal szybciutko az strach ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 A co najczesciej krecicei? Z tego co widac w podpisach to chyba Procki? Co sie cieszy najwieksza "popularnoscia"? Timingi? CPU? VGA? Trzeba uwazac, bo jak sie calosci da kopa to moze nie wstac (RAM + CPU +VGA) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 1. Dla sprawdzenia mozliwosci sprzetu, 2. Potrzeba mocy, 3. Czuje cholerny przyplyw adrenaliny jak krece kompa :) 4. Krece bo mam rece :) :P 5. krece bo windows wtedy szybciej dziala ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 ja zaczalem krecic od P100@120 ale wtedy to zworkami sie bawilem ;] wczesniej bylo 386 ;] potem Cel 300@450 no i teraz jest to co jest, ale powiem wam, ze jak sie mialo czysty DOS i jedyna rozrywka byly gry w BASICU to nie trzeba bylo nic krecic ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Krece dla zabawy i dla satysfakcji ze to umiem zrobic. Choc nie wymaga to dzis wiele zachodu ( tak jak przy moim cefalonie 300 i chodzeniu olejowym :mrgreen: ) . Ostatnimi czasy ekstremalnym kreceniem sie nie zajmowalem bo czasu brak no ale chyba zaczne. :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Ja niedlugo dopiero bede zaczynal... Na pewno bedzie to dla mnie ciekawe doswiadczenie :D Jesli cos w ogole z tego wyjdzie to moge od razu powiedziec, ze mam zamiar robic to dla zabawy i.. nauki :lol: (bede krecil P4 2.4 ghz LOL, w sumie dobrze, trudno mi bedzie go spalic :P :lol: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 (...)(bede krecil P4 2.4 ghz LOL, w sumie dobrze, trudno mi bedzie go spalic :P :lol: )e tam w razie czego wrzuc go do pieca ;) wtedy napewno sie spali ;) :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 tak żałuję że nie podkręcałem 386 DX 40, na 50 albo nawet 60 by śmigał. a na dzisiejszych coolerach to ho ho ho. pentiawka 133 też jakoś nie dożyła czasów kręcenia. na 166 by popierdzielała jak nic. takie samo szczęście miał K6-2 300, co najmniej 350 bym wycisnął. duronowi 800 się nie udało, zasuwa czasem na 1000, cieplej mu się robi ale nie narzeka. fajne uczucie przy teście post: pójdzie czy nie pójdzie ? he he, na 1066 nie pójdzie, już wiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXt73 Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 no cóż Ja kręcę kompy od 1991 roku !!!!! tak pierwsza była Amiga 8) a teraz to dla zabawy po przyjściu z pracy .. stresującej dodam .. prawnikiem jestem :P ... fajna zabawa i do tego poszerzanie wiedzy ... chyba nie ma innego prawnika kręcącego kompy ... :P tak się wyluzowuje ... lubię budować potwory (kompy oczywiście) :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 dla adrenaliny i satysfakcji :P ... a poza tym lubie zaginac ludzi, którzy mają teoretycznie "lepszy" sprzęt, a często wysiadają z wydajnością :D (najbardziej w sklepach komputerowych - ta mina sprzedawców) :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 dla adrenaliny i satysfakcji :P ... a poza tym lubie zaginac ludzi, którzy mają teoretycznie "lepszy" sprzęt, a często wysiadają z wydajnością :D (najbardziej w sklepach komputerowych - ta mina sprzedawców) :twisted: No ja tez zawyczja mam cos takiego :P Zwlaszcza jak powiem ile wycisnalem na KT 133A z Throughbread'a :P :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Dla sprwdzenia możliwości mojego sprzętu, dla satysfakcji i dla zabawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KruK Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Ja powiem tak : - chec posiadania szybkiego kompa za mala kase - uzaleznienie P100@120 AMD K5 166@180 cel266@412 cel433@541 cel633@950 cel800@1064 cel1.2@1.5 Xp1700+@2600+ To nic innego jak nalog.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...