ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 WITAJCIE...Zapodałem sobie ostatnio Radeona 9100 firmy HERCULES...poszłem sobie do kumpla co ma CELERONA 1,3@1,6 :) i badałem karte...chodziła zajebisćie ! aż sie oczy nie chciały oderwać od monitora ...2 dni temu zakupiłem sobie jeszcze płyte główną ASUS A7V8X-X pamiątki 512 DDR/333 nio i ATHLONA XP 2400+.. Co sie okazało ???? po zainstalowaniu windozy i dopieszczeniu systemu żaden 3dmark nie chasa (w pełni) need for speed hot pursuit 2 sie zawiesza...i totalna klapa!!!! Wyskakują jakieś syfy na minitorze w postaci pasków pionowych róznokolorowych....prubowałem zmniejszyć prędkość CORE na karcie , w sumie to dało że 3dmark2001 poszedł zały ale za chiny nie moge obadać demka w 3dmarku 2003....co o tym myślicie ? bo ja chyba walne kartą w kolesia któty mi ją sprzedał (BIT-KRAKÓW)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 pewnie masz slaba zasilke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Było o tych paskach na Herculesach :!::!::!::!::!::!::!::!: SZUKAJ :!::!::!::!::!::!::!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 raczej nie bo mam zasilacz 350 W..!!!!! (jakie paski) ?? wy<span style="color:red;">[ciach!]</span>le go na smietnik do ciach!a ! bo mnie ta karta wqrwia !!! napiszcie czy cosik da sie zrobić z nią..please... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 p.s...mam taką karte jak na twoim zdjęciu ! VENGEANCE ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 p.s...mam taką karte jak na twoim zdjęciu ! VENGEANCE ! pewnie ze taki :) zmien bios na R8500 i powiedz jakie masz obiawy i dokladnie jaki zasilacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 A ja bym ja oddal do sklepu i narazie nic nie kombinowal z biosem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamień36 Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Niech ją w sklepie sprtawdzą przy tobie i będzie wiadomo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turambar Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 u mnie paski po zakupie radka oznaczaly zwalony uklad na karcie... Niech ci wymienia karte, a jak druga bedzie tak samo chodzic wtedy sie pomysli 8) pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Poczytaj sobie; cały topik o wadliwych i częściowo nieistniejących ;) hercach 9100... http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=30497 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuz Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Wydaje mi sie ze karta jest wporzo i zasiłka ci nie wyrabia, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Wydaje mi sie ze karta jest wporzo i zasiłka ci nie wyrabia, czytaj dokladniej co jest napisane wczesniej. koles ma zasilke 350w, a nawet jezeli jest to gowniane 350w to przy jego sprzecie nie powinno miec to znaczenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuz Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Te karty sa wrazliwe na n 3,3 V które podaje płyta, jezeli sa wachania tego napiecia wtedy niestey sa zwisy, wiem bo sam tak miałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parseval Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 czytaj dokladniej co jest napisane wczesniej. koles ma zasilke 350w, a nawet jezeli jest to gowniane 350w to przy jego sprzecie nie powinno miec to znaczenia.przy ASUS A7V8X-X 512 DDR/333 i ATHLON XP 2400+.. kiepskie PSU 350W jest 100% sprawca problemow. u mnie bylo tak samo na Codegen-ie 300W i jakims innym shicie 350W. zmiana na Chieftec-a i radek pomyka :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 ja znajomej kupiłem herca 9100 do kompa a ona ma w nim d950 na solteko drv4 256 ddr wd 80 BG JB cd asus 52 zasiłka jest fortron 300W i nic z tego tez sie wiesza w 3dmarku dopiero na core 225 3dmark idzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 slaba zasilka, slaba zasilka, slaba zasilka, szukaj, szukaj, szukaj. :wink: :wink: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekjak Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 NVIDIA RULES :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 slaba zasilka, slaba zasilka, slaba zasilka, szukaj, szukaj, szukaj. :wink: :wink: :wink: jak to wytłumaczyć ze słaba zasiłka jak wszystkie inne radki oprócz herca działają i nikt nie miał z nimi takich problemów czyzby herc potrzebował wiecej energii - to mogli dodac dodatkowe zasilanie po porstu herc zwalił sprawe tak jak kiedys gainward z ti4200 tez smieci na ekranie wywalało i sie wieszał NVIDIA RULES :lol: nie ma jak konstruktywna wypowiedz w temacie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...