Mateusz K. Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Niedawno wgrałem sobie do mojej płytki najnowszy bios, lecz dopiero dzisiaj zauważyłem, że ma ona możliwość regulacji FSB nawet do 250MHz :!: W związku z tym pytanie. Jaki dzielnik ma ta płyta :?: Napewno ma 1/5, bo umożliwia zworkami ustawienie FSB 333MHz. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 tylko 1/5....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 To po co takie FSB :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 nie ma 1/6 dla szpanu jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 No chyba tylko po to, bo innego celu w tym nie widze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 msi kt400 z jakims nowym biosiem ma aż 280 mhz :) NIewiem tylko poco takie wysokie......skoro i tak nikt tego nie wykorzysta..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...