pako_kinG Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Słyszałem od kumpla, że w tych głośnikach po podgłoszeniu, słychać szum, czy to prawda? Jakie głśniki polecilibyście? Zależy mi na niedrogich do 550zł, dających ostro i nie szumiących gdy dam je na maksa:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 W kazdych glosnikach bedzie slyszalny szum po podglosnieniu. Ja tam preferuje wzmacniacz i 2 kolumny, jak dla mnie W ZUPELNOSCI WYSTARCZA. Ale za 550 takiego sprzetu nie kupisz, chyba ze juz masz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Te głośniki to kusząca propozycja bo są za 529zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Dzis dostalem oferte z firmy Vobis(osobiscie nic tam nie kupilem i nie kupie) i tam te glosniki sa za 519zł z Livem 5.1 wiec jak sprzedasz muzyczna z tego zestawu za 119 to ci wyjdzie duzo taniej. http://skaner.net.pl/recenzje.php?action=arch&id=92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 ale jak ja sie pytame co kupic jakie glosniki to zescie mi powiedzieli ze juz taki temat byl no nie a tu co to samo co ja pytalem Te głośniki to kusząca propozycja bo są za 529zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 kup av, lub wzmavholek, 2 kolumny ijaaazdaaa :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Ja mam glosniki i mi po podgloszeniu nie szumia. FPS 2000 Digital :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Ale która firma lepsza Logitech czy Creative jeśli chodzi o głośniki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuri30 Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Mam ten zestaw 6700 + audigy2 i nic tu nieszumi. Owszem jezeli nic nieleci zadna giera czy muza i jak odkrecisz glosniki na maksa to slychac szum. Podczas sluchania muzy czy tez grania glos jest bardzo czysty. Osobiscie polecam te glosniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaupek Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 A nielepiej kupić coś takiego GENIUS SW 5.1 Home Theater za 570 zł ??? Wszytsko w drewnie, 120W w RMS, 2 lata gwarancji, 5.1 !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Ja mam te glosniki i tez Audigy 2 i nic nie szumi, ale co jakis czas mi stuka w nich. przy glosno nastawionej muzie jak stuknie w basie to cienko sie robi. ale to nie wina glosnikow tylko czegos innego. choc ni wiem czego. ogolnie ten zestaw jest dobry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...