Skocz do zawartości
donio

Carmageddon 2

Rekomendowane odpowiedzi

Chce sobie pograć i niemoge : (

Gdy odpalam w direc 3d to wyskakuje error. Moge odpallic na software ale wtedy grafika wyczesana jest : )

U mojej siory wszystko elegancko chodzi na direc 3d a ma GF 2 MX

Miał ktoś morze jush taki problem??? albo wie co zrobić? zinstalować coś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyglada jakbys chcial odpalac na Glide, ktorego Twoja karta nie obsluguje.. zobacz czy napewno dobre opcje wybierasz (daj screena jak masz ustawione)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz moze dx9 ? , jaki masz system? , jakie stery?

Widać ze ma XP

moze sie kłuci gra z nimj lub z kartą

Maiłem podobny problem, tyle tylko ze prubowałem odpalic gre bez konfiguracji , potem szło ok ( wykrył moja kartę ).

Moze stery masz uszkodzone

Lub się kłuci z DX 9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra ok.

Gre prubowalem odpalic na win 2000 pro z dx 8.1 i dx 9.0

Tak samo na Win xp [home] z podstawowoym dx i dx 9.0 na podstawowych sterach jaki na : 40.72, 41.09, 43.45, 44.03 i na żadnych nie idzie.

Moja siora ma Xp pro i na dx 9.0 śmiaga normalnie na direcx 3d [konfig P III 933, 256 sdr. GF 2 MX, Sound Blaster 128] a stery to ma jakieś najzwyklejsze co z płytką dawali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niewiem na software chodzi normalnie tylko wiesz jaka wtedy grafa jest : ))

softwere to CPU+ memory bez akceleracjii, dlatego gra ci staruje

jak w trybie soft gra zaskakuje, to masz za mocna kartę , ew. uszkodzona ( maało prawdopodobne)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam zatłuc 4 kontrolerów w wieży, ale nie daję rady tego przejść. Jedyny mozliwy sposób to odbicie się od rampy i wjechanie przez szybę do środka :? Przez 6 lat tego nie mogę przejść 8O :evil: Macie moze jakiś kod, a może sposób na ten poziom, bo ja nie daję rady :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ejjj no stary :)))) dobrze sie rozpedz, uwaznie patrz skad zaczynales i jak daleko sie wybiles pozniej dojdziesz do wprawy i dolecisz idealnie w to miejsce. Misja troche wkurzajaca ale spokojnie i gladko da sie ja przejsc :)

Carmageddon rox :) (1 i 2)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, pamiętam to jak przez mgłę. Dawno temu to było jak to przeszedłem - też trochę czasu przy tym straciłem, no ale nie aż tyle :P

Rozpędź się, przywal, trąb - trąbienie pomaga bo ci idioci na sygnał klaksonu potrafią czasem popełnić samobójstwo :) (heh, jak się raz znęcałem i stawałem pod taką kolejką a'la RollerCoaster i trąbiłem a gość wykonywał wtedy ostatni skok w swoim życiu :) ).

Powodzenia; nie używaj kodów ! 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, pamiętam to jak przez mgłę. Dawno temu to było jak to przeszedłem - też trochę czasu przy tym straciłem, no ale nie aż tyle :P

Rozpędź się, przywal, trąb - trąbienie pomaga bo ci idioci na sygnał klaksonu potrafią czasem popełnić samobójstwo :) (heh, jak się raz znęcałem i stawałem pod taką kolejką a'la RollerCoaster i trąbiłem a gość wykonywał wtedy ostatni skok w swoim życiu :) ).

Powodzenia; nie używaj kodów ! 8)

No kurcze a tego to nie zauwarzylem :DDD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi