donio Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Chce sobie pograć i niemoge : ( Gdy odpalam w direc 3d to wyskakuje error. Moge odpallic na software ale wtedy grafika wyczesana jest : ) U mojej siory wszystko elegancko chodzi na direc 3d a ma GF 2 MX Miał ktoś morze jush taki problem??? albo wie co zrobić? zinstalować coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Oto przedstawiam errora : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 wyglada jakbys chcial odpalac na Glide, ktorego Twoja karta nie obsluguje.. zobacz czy napewno dobre opcje wybierasz (daj screena jak masz ustawione) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Ustawienia są takie: a error puźniej wyskakuje taki : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 IMHO za dobry sprzęt :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Masz moze dx9 ? , jaki masz system? , jakie stery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Masz moze dx9 ? , jaki masz system? , jakie stery?Widać ze ma XP moze sie kłuci gra z nimj lub z kartą Maiłem podobny problem, tyle tylko ze prubowałem odpalic gre bez konfiguracji , potem szło ok ( wykrył moja kartę ). Moze stery masz uszkodzone Lub się kłuci z DX 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 No dobra ok. Gre prubowalem odpalic na win 2000 pro z dx 8.1 i dx 9.0 Tak samo na Win xp [home] z podstawowoym dx i dx 9.0 na podstawowych sterach jaki na : 40.72, 41.09, 43.45, 44.03 i na żadnych nie idzie. Moja siora ma Xp pro i na dx 9.0 śmiaga normalnie na direcx 3d [konfig P III 933, 256 sdr. GF 2 MX, Sound Blaster 128] a stery to ma jakieś najzwyklejsze co z płytką dawali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Może ten Carmageddon nie chce działać z twoją kartą graficzną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 No niewiem na software chodzi normalnie tylko wiesz jaka wtedy grafa jest : )) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 No niewiem na software chodzi normalnie tylko wiesz jaka wtedy grafa jest : ))softwere to CPU+ memory bez akceleracjii, dlatego gra ci staruje jak w trybie soft gra zaskakuje, to masz za mocna kartę , ew. uszkodzona ( maało prawdopodobne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Mam zatłuc 4 kontrolerów w wieży, ale nie daję rady tego przejść. Jedyny mozliwy sposób to odbicie się od rampy i wjechanie przez szybę do środka :? Przez 6 lat tego nie mogę przejść 8O :evil: Macie moze jakiś kod, a może sposób na ten poziom, bo ja nie daję rady :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Ejjj no stary :)))) dobrze sie rozpedz, uwaznie patrz skad zaczynales i jak daleko sie wybiles pozniej dojdziesz do wprawy i dolecisz idealnie w to miejsce. Misja troche wkurzajaca ale spokojnie i gladko da sie ja przejsc :) Carmageddon rox :) (1 i 2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Ja już nie daję rady :( Kod by sie przydał albo co :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 CZISUS !!! Jak napisales temat - "wierza" - HOLY SHIT !!! :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Heh, pamiętam to jak przez mgłę. Dawno temu to było jak to przeszedłem - też trochę czasu przy tym straciłem, no ale nie aż tyle :P Rozpędź się, przywal, trąb - trąbienie pomaga bo ci idioci na sygnał klaksonu potrafią czasem popełnić samobójstwo :) (heh, jak się raz znęcałem i stawałem pod taką kolejką a'la RollerCoaster i trąbiłem a gość wykonywał wtedy ostatni skok w swoim życiu :) ). Powodzenia; nie używaj kodów ! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Heh, pamiętam to jak przez mgłę. Dawno temu to było jak to przeszedłem - też trochę czasu przy tym straciłem, no ale nie aż tyle :P Rozpędź się, przywal, trąb - trąbienie pomaga bo ci idioci na sygnał klaksonu potrafią czasem popełnić samobójstwo :) (heh, jak się raz znęcałem i stawałem pod taką kolejką a'la RollerCoaster i trąbiłem a gość wykonywał wtedy ostatni skok w swoim życiu :) ). Powodzenia; nie używaj kodów ! 8) No kurcze a tego to nie zauwarzylem :DDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 No, udało się :) Gotha Again RULEZ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaarol12 Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 wiecie mozna jak w tego carmageddona mozna przez neta pograc?? bo wiem ze w lanie idzie :-P ale czy normalnie przez neta tez? pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...