Kolos Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Witam, Wczoraj przesiadłem się ze sterowników 10-1_vista32_win7_32_dd_ccc_wdm_enu na rzecz nowszych 10-3_vista32_win7_32_dd_ccc_wdm_enu które chodzą o niebo lepiej, ale problem pojawia się po zainstalowaniu tych sterowników, a mianowicie nie mam panelu CCC. Kasowałem i przeinstalowywałem nowe stery ze 3 razy już, a panelu jak nie było tak i nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Sterowniki i CCC w wersji polskiej instaluje się osobno (już od dosyć dawna). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Sterowniki i CCC w wersji polskiej instaluje się osobno (już od dosyć dawna). Możesz dokładnie podpowiedzieć jaki plik ccc zainstalować?. Zainstalowałem już jakiś plik ccc utility ale nadal nie mam tego zakichanego panela :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) Możesz dokładnie podpowiedzieć jaki plik ccc zainstalować?. Zainstalowałem już jakiś plik ccc utility ale nadal nie mam tego zakichanego panela :/ Sądząc po tym co napisałeś w głównym poście masz 32 bitową wersję Vista lub Win 7 - w takim razie instalujesz najpierw sterownik (prawdopodobnie już masz to za sobą): a następnie CCC (wersja PL): Widzę że z linków kicha ... musisz wejść więc od strony głównej AMD Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...