Hyperion Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Szukam nowego chłodzenia na procesor(e82) bo ostatnio boxowe stało się bardzo głoście i rzęzi(zwłaszcza pod obciążeniem, choć dziwnym trafem po otwarciu obudowy wraca do normy niemniej jednak postanowiłem je wymienić), mój budżet to max 2oozł (w tym pasta).Sam zastanawiałem się nad Mugenem 2+AS5, ale nie wiem czy mi czy mi się do obudowy zmieści (Fractal Design Define R2 +P5K SE) i zastanawiam się czy nie będzie wadzić o płytę albo wchodzić na ramy(zrobiłem zdjęcie , ale słaba jakość bo telefonem), bo według cm to wejdzie. Czekam na ewentualne skorygowanie mojego wyboru i inne sugestie. Z góry dziękuje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Mugen 2 nie na takie płyty wchodził, więc tu też wejdzie. Do budy też się zmieści bo zapewne ma te 20cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyperion Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Według centymetra to do obudowy wejdzie , ale mam namyśli ramy są dosyć wysokie i zastanawiam się czy wejdą..., mogę ewentualnie przełożyć je do gniazd obok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Możesz przełożyć do gniazd obok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Możesz przełożyć do gniazd obok. Szczerze mówiąc dla duala te kości powinny pracować 2x czarne sloty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusdel25 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 (edytowane) Od OCZ Platinum 2 do spodu finów mugena 2 jest około 1cm miejsca, więc może się pod spód zmieszczą. Tylko wtedy gorzej z wyciąganiem kostek będzie :wink: Edytowane 27 Kwietnia 2010 przez janusdel25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...