GenghisKhan Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 a ja jednak juz sobie dam narazie z AC spokoj - juz mam w glowie plan dobrego WC na grafe - na pamiatki rowniez WC :) hyhy to ciekawe ile wyciagne na WC??? moze jest ktos z wrocka kto sie zna na V-modach do ti4200???? prosilbym o kontakt na gg: 2816036 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Ładować te zdjęcia do Galerii GFX prosze!!! Ten topic przeminie, a galeria będzie wiecznie trwała :D :D :D !!! genghiskhan- mój art o v-modzie ti4200 Ci nie wystarczy? Ni ma się co bać- to proste!!! A jakby co- służę pomocą (niestety via inet, bo mieszkam 100km o Wrocka). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Ładować te zdjęcia do Galerii GFX prosze!!! Ten topic przeminie, a galeria będzie wiecznie trwała :D :D :D !!! genghiskhan- mój art o v-modzie ti4200 Ci nie wystarczy? Ni ma się co bać- to proste!!! A jakby co- służę pomocą (niestety via inet, bo mieszkam 100km o Wrocka). tak proste ale ja jestem lama jeszcze nie v-modowalem niczego to sie troche dygam - bede musial jeszcze poczytac - a moze kiedys na wakacje sie spikniemy i za zgrzewke browarow bys wpadl do wrocka??? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Ja chce sobie albo: 1. Sam wyciąć radiatorki z jakis starych i je przykleic (czym?) jeżeli masz gwarancję jeszcze to użyj taśmy termoprzewodzącej(cholernie trudno dostać przynajmniej w Bielsku-ja poprosiłem Rosio żeby mi przesłał,podobno ma jeszcze 2 kawałki więc z nim pogadaj-ma swój temat na chłodzeniu ) a jak nie to możesz się pobawić jeszcze z silikonem neutralnym,równiutko rozprowadzić i dać do wyschnięcia na 24godziny(to pomysł benka podobno dobrze działa),możesz też użyć pasty termoprzewodzącej(np silikonowej H) i zrobić zaciski z drutu sprężnującego, a jak nie masz gwarancji to walnij to na termopoxsie(klej termoprzewądzący-klei na amen) i będzie git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 jak dostanę od rosio taśmę to pożycze od kumpla cyfruwe i też się pochwalę (może raczej poddam pod krytykę mod na mojej grafie),jak uznacie że jest warta tego to umieszczę joą na Galerii GFX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Ja chce sobie albo: 1. Sam wyciąć radiatorki z jakis starych i je przykleic (czym?) jeżeli masz gwarancję jeszcze to użyj taśmy termoprzewodzącej(cholernie trudno dostać przynajmniej w Bielsku-ja poprosiłem Rosio żeby mi przesłał,podobno ma jeszcze 2 kawałki więc z nim pogadaj-ma swój temat na chłodzeniu ) a jak nie to możesz się pobawić jeszcze z silikonem neutralnym,równiutko rozprowadzić i dać do wyschnięcia na 24godziny(to pomysł benka podobno dobrze działa),możesz też użyć pasty termoprzewodzącej(np silikonowej H) i zrobić zaciski z drutu sprężnującego, a jak nie masz gwarancji to walnij to na termopoxsie(klej termoprzewądzący-klei na amen) i będzie gittermopox 85 to mozna i na gwarancji,pozniej mozna wyczyscic uratowalem swoje Kyro po klejeniu pamieci (cholerstwo rozlalo sie na nozki) uzylem do tego szczoteczki do zebow i octu (z braku rozpuszczalnika) i Kyro dalej smiga,operacja byla na trzeci dzien ,a klej schnie w 24h ,wiec da sie to usunac (tylko oderwanie moze sprawiac problem,trzeba to ukrecic ,ale uwazajac na kondensatory na karcie,by ich nie sciac z rozmachu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Niezle:) Czym przykleies radiatorki? Spacjana pasta (JAKA?) czy klejem? Musze wiedziec, bo nie chce nic rozwalic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 BTW - jak ochronic pamieci -chodzi o te brzegi, (jest na to fachowa nazwa, ale nie moge sobie przypomniec:) przed pasta? Niektore (np. ze srebrem podobno przewodza prad i trza uwazac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 BTW - jak ochronic pamieci -chodzi o te brzegi, (jest na to fachowa nazwa, ale nie moge sobie przypomniec:) przed pasta? Niektore (np. ze srebrem podobno przewodza prad i trza uwazac...] masz a mysli ozki chya Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 O WLASNIE, wielkie dzieki:) jak nozki ochronic, bo jak taka srebrzana pasta sie na dostanie to zdaje sie mogila... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 No niestety AS3 dostanie sie na styki pamieci i po karcie. Ja tak uwalilem swojego Winfasta GF4TI4200 ale juz mam nowego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 No niestety AS3 dostanie sie na styki pamieci i po karcie. Ja tak uwalilem swojego Winfasta GF4TI4200 ale juz mam nowego :lol:mi tam zadnego as3 nie potrzeba - :P:P:P wiec problemu nie mam - a nozki od pamieci byly juz wyswinione titanowska pasta i dalej wszystko ladnie chodzi kiedys pomazalem pamiatki termopoxem miedzianym na gfx400 i dalej tez chodzi widocznie z tym As3 tylko takie problemy :P :idea: :roll: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 No tak ale podobno najlepsza pasta? Choc piekielnie droga:) 30 zł za tubke? Ale czy warto skoro mozna sie niezle przejechac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 No tak ale podobno najlepsza pasta? Choc piekielnie droga:) 30 zł za tubke? Ale czy warto skoro mozna sie niezle przejechac?zwykla biala nalozona w nieduzej ilosci i do tego WC na karte da dopiero wyniki - mysle ze As3 na grafe sie nie opyla pakowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 No niestety AS3 dostanie sie na styki pamieci i po karcie. Ja tak uwalilem swojego Winfasta GF4TI4200 ale juz mam nowego :lol:mi tam zadnego as3 nie potrzeba - :P:P:P wiec problemu nie mam - a nozki od pamieci byly juz wyswinione titanowska pasta i dalej wszystko ladnie chodzi kiedys pomazalem pamiatki termopoxem miedzianym na gfx400 i dalej tez chodzi widocznie z tym As3 tylko takie problemy :P :idea: :roll: :?: Termopox 85 i pamieci- chodzilo to u mnie 2 minuty i zwala na szczescie ocet i szczoteczka do zebow pomogly nie polecam Termopoxa na pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Ja mam na pamięciach jakiegoś thermopoxa, nie pamietam numeru...jest brązowy dokładnie jak kupa :), i był w takiej jakby probówce plastikowej. Zanim nałożyłem, sprawdzałem chyba dziesięć razy miernikiem, czy nie przewodzi. Siedzi już kilka miesięcy, wypłynął na nóżki pamięci i nic się nie dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 no termopoxik nie przewodzi - no chyba ze ktos ma akurat pecha :P hehe ja wlasnie przed chwila pokroilem miedz na kawalki 4x 2cmx5-6cm i 0.5cm grubosci - - potrzebne mi to bedzie na grafe - i mam pytanie jak z tego zrobic male bloki wodne - bo jako calosc niestety nie moge zrobic??? jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...