Tobiasz Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Poleccie mi jakas 15 LCD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FubaF Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Zamiast 15 LCD kup sobie lepiej jakaś 19. Np. LG FT 900P a nie pożałujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Zamiast 15 LCD kup sobie lepiej jakaś 19. Np. LG FT 900P a nie pożałujesz. odpowiedz na "temat" ale to nic kup sobie jakiegos Lg ika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 jeśli lubisz szybkie gry to daruj sobie LCD. nie nadają się. będziesz się męczył jak na 14' rocznik '95. jeśli chcesz posiedzieć w necie/wordzie to będzie lepszy od CRT. z lcd polecam philipsa, widziąałem w MM kilka lcd i philips miał najlepszy obraz. najlepsze kolory i tylko na nim widać chropowatość toru żużlowego (akurat był speedway włączony). z crt też najbardziej spodobał mi się philips 107p4, najlepszy obraz ze wszystich jakie widziałem w MM. sam go kupiłem więc kitu nie wciskam. ma dużo łądniejsze kolory niż LG, brak problemów z geometrią i max rozdzielczość 1920x1440. ogólnie full wypas. ok 1000zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 no i mam 3 lata gwarancji co też świadczy o zaufaniu producenta do sprzętu. no i to philips a nie LG. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 jesli chodzi o 15" no to polecam NECa 1501... taka szaroczarna obudowa - cena okolo 1500 jesli masz wiecej kasy to O WIELE lepszy NEC 1701... rewelka! cena: ok 2200 ta 17 z tego co sie orientuje to jeden z lepszych lcd na rynku (w tej klasie cenowej bo jakas iiyame mozna kupic tez za 5000 :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Poleccie mi jakas 15 LCDJak nie napiszesz w jakim przedziale cenowym ma byc ta 15 to nikt Ci nie pomoze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 juz nie aktualne bo sobie kupilem 21cali samsunga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...