diodak2 Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 czy warto kupić płytę asus p3c-d? czy chipset i820 jest dobry i jak to wypada na rdramach. proszę o pomoc:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 i820 to najwiekszy nieypal intela!!! nie dodtykaj nawet tego!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 czy warto kupić płytę asus p3c-d? czy chipset i820 jest dobry i jak to wypada na rdramach. proszę o pomoc:) Myślę, że nie warto. Dużo słyszałem o problemach z tym chipsetem. Swoją drogą ten chipset nazwaną największą porażką Intela kiedyś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diodak2 Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 właśnie taka płytę kupiłem za 200pln i nie wiem czy się nie przejechałem chociaż gość napisał że jest z nią wszystko ok> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 właśnie taka płytę kupiłem za 200pln i nie wiem czy się nie przejechałem chociaż gość napisał że jest z nią wszystko ok> Dobrego interesu to Ty nie zrobiłeś... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Poczytaj sobie o tym wynalazku http://www.tomshardware.pl/mainboard/99q4/991005/ a tu o klopotach z nim http://www.idg.pl/artykuly/4050_2.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 czy warto kupić płytę asus p3c-d? czy chipset i820 jest dobry i jak to wypada na rdramach. proszę o pomoc:) Co ten chipset obsługuje? P3? jakie ma ta płyta parametry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diodak2 Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 tak płyta obsługuje pIII a opis jest tu http://www.pronox.com/sprzet/plyty_asus/7.htm i tu http://www.oepd.com.pl/sprzet/plytyglowne/asus/7.htm . Sam jusz nie wiem jak to z tym będzie bo czytałem że ma tylko kłopoty z pamięcią ale trochę mi się to niepodoba :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 0.5 km od tego sie trzym nie patrz na to nie dotykaj nie mów o tym nie kupuj tego bo cie Dart Vat-er pochłonie :):P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Gorąco odradzam, mialem taką płyte MSi, naprawde mega wielki kibel, jedyny plus to AGP x4 , wywalała sie z pamieciami, 3dmark sie wywalał, wydajnosc gorsza od BXa fakt ze ja mialem pod SDRAMY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 czy warto kupić płytę asus p3c-d? czy chipset i820 jest dobry i jak to wypada na rdramach. proszę o pomoc:) MegaPorażka. Ostatni komp na itelu jaki złożyłem był na tej płycie. Wolniejsza od BXa, a potrzebuje drogie RDRAM. (jesli obsługuje SDRAM, to wydajność jest całkowita porazką, a do tego kontroler pamieci jest walniety)[/code] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Czy któryś z was kiedykolwiek miał w rękach taką płytę ? Bo wygląda na to że każdy. Nie piszcie takich bzdur jeżeli nie widzieliście i nie testowaliście. wyjaśnienia: - porażką była i820 obsługująca sdramy - później intel wypuścił chipsety i820 obsługujące rimmy, i ten chipset okazał się rewelacyjny, z tym że w momencie jego wypuszczenia równocześnie wyszedł i815 który kosztował dużo mniej, dlatego ludzie tego nie mają i nie mają o tym pojęcia. Osobiście posiadałem takie cacko też asusa, nie pamiętam symboli oczywiście na i820 i rimmach i działał rewelacyjnie. Więc kolego jeżeli kupiłeś tą płytę za 200 zeta to powinieneś być bardzo zadowolony bo to dobry wybór. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...