Junior Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Czy istnieje jakiś sofcik do monitorowania temperaturki dla radke . Bo nie szukałem w archiwóm i niczego sie nie dopatrzyłem . Moja karta taka jak w podpisie. Za wszelką pomoc z góry dzięki . Pozdrówka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Radki nie maja zadnych czujnikow temperaturki wiec nie sprawdzisz ile ma stopni :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Nie ma takiej mozliwosci, chyba ze sam zainstalujesz jakis czujnik... Ale to nie przez progsa (moze MOBO monitor wykryje czujnik?) tylko hardware:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 off topic - junior - le masz 3d markooff na swoim radku bez krecenia ?? dzieki - pozdro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...