SteelSeries Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witam. W tym tygodniu chciał bym kupić nową klawiaturę, interesują Mnie klawiaturki w których można wcisnąć więcej niż 3 przyciski naraz. W klawiaturze której posiadam przy wciśnięciu 3 piszczy :/ Jaki klawiatury polecili byście, bez przewodowe nie wchodzą w grę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martines098 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 jaka cena itp?? ja mam razer lycosa i jestem z niej zadowolony niezależnie ile nacisnę przycisków na raz to łapie ja wszystkie tylko jest problem :D że bardzo lubi łapać odciski palców niestety:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SteelSeries Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Najlepiej jak najtańsza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaSplash Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Najlepiej jak najtańsza :) Hmmm?? to uderz do biedronki i kup jakas za 10-15pln :)i bedziesz mial boarda sprecyzuj dokladniej jaka cie interesuje o plaskich klawiszach wysokich? jakim ukladzie amerykanskim brytyjskim? podswietlana czy nie? multimediala/internetowa czy do gier? i najwazniejsze w jaki mprzedziale cenowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Żeby nie zakładać nowego tematu spytam tutaj. Spodobała mi się klawiatura TRACER Exclusive Abrams TRK-404 USB. Miał ktoś do czynienia? Dobrze się spisuje? http://www.komputronik.pl/index.php/product/98095/Peryferia/Myszki_i_Klawiatury/Klawiatura_TRACER_Exclusive_Abrams_TRK_404_USB.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...