Koen Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Wie ktoś może gdzie można kupić nakrętki radełkowane M3? Obchodziłem sklepy metalowe, nigdzie takich nie mają, nie mówiąc już o takim małym rozmiarze. Z kolei w internetowych hurtowniach sprzedają po 50 sztuk albo więcej. A może ktoś ma 4 na zbyciu? Kilka przykładów żeby było wiadomo o co mi chodzi: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Wie ktoś może gdzie można kupić nakrętki radełkowane M3? Obchodziłem sklepy metalowe, nigdzie takich nie mają, nie mówiąc już o takim małym rozmiarze. Z kolei w internetowych hurtowniach sprzedają po 50 sztuk albo więcej. A może ktoś ma 4 na zbyciu? Kilka przykładów żeby było wiadomo o co mi chodzi: Poszukaj firmy Fabory (www.fabory.pl) w swoich okolicach. Ja u nich kupiłem na sztuki. Super tanie nie były. Dokładny typ znajdziesz u mnie w worklogu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Z tego co widze na stronce to nie mają oddziału nigdzie w płd-wsch Polsce, ale dzięki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 na allegro luknij phu-oman czy coś podobnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Na allegro widzę tylko motylkowe a one są brzydkie :P Teraz przyszedł mi do głowy pomysł żeby przerobić szybkośrubki na nakrętki (spiłować trzpień, przewiercić i nagwintować). Coś takiego: Sunbeam anodyzowana szybkośrubka srebrna :: ..:: Angela.pl ::.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Na allegro widzę tylko motylkowe a one są brzydkie :P Teraz przyszedł mi do głowy pomysł żeby przerobić szybkośrubki na nakrętki (spiłować trzpień, przewiercić i nagwintować). Coś takiego: Sunbeam anodyzowana szybkośrubka srebrna :: ..:: Angela.pl ::.. Masakrycznie dużo czasu byś musiał poświęcić na każdą sztukę. IMO nie warto. Lepeij pogadaj z kimś kto by kupił takie nakrętki i je podesłał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 aż tak dużo czasu wcale nie trzeba :) jakieś 10-15min na sztukę max. ja mam u siebie sklep metalowy, maja dość spory wybór. Jak będę, to mogę podejść zapytać, czy mają coś takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 (edytowane) No jakbyś miał sposobność to byłbym wdzięczny :P Ale sam już kilka metalowych obchodziłem i nie mają tego typu rzeczy. Co do przeróbki to też myśle że tak dużo czasu by z tym nie zeszło, tym bardziej że to aluminium. Najtrudniejsza część to wymierzyć otwór idealnie na środku :P Edytowane 25 Kwietnia 2010 przez Koen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Mam takie śrubki Revolteca, i myślę, że nie miałbyś problemu z wymierzeniem środka :) W poniedziałek postaram się znaleźć chwilę i podejdę tam do sklepu :) przy okazji poszukam sobie trochę M4-10 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 (edytowane) Jesli komus mocno zalezy to moge kupic takie nakretki. Jestem z Poznania i u mnie jest oddzial Fabory. Sam u nich kupowalem tego typu nakretki i mam ich pare. Jak wroce do domu to zrobie zdjecia jesli chcecie. Tu zdjecie jak to wyglada w moim ukladzie na bloku CPU: Edytowane 12 Maja 2010 przez Martinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Pomysł z przerabianiem śrub jest dobry, jeśli chce się zrobic coś oryginalnego. Wykonanie nie jest trudne, starczy trochę wprawy, nie zajmuje dużo czasu. Racuch zrobił dla mnie komplet na bloczek z oryginalnych Antkowych : http://forum.purepc.pl/findpost-t300171-p3499396.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 czas wykonania 1-dnej szt.?...5-7 min :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 hmm, mam 50% rabatu w Faborach i bede niedlugo robil zamowienie, takze jak ktos chce takie nakretki M3 albo M4, to niech PMke mi napisze. Cene poznam jutro. ---- Taka nakretka M4 kosztuje 3.5zl netto bez rabatu, ktos chetny nadal?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Oferta sprzedaży poza giełdą rybek ? :> EOT. Po co kupować, jak można zrobić samemu ;) autor wpadł na fajny pomysł, udało się go zrealizować, nic więc nie stoi na przeszkodzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Spróbuje chyba przerobić te śrubki sunbeama, koszt niewielki a zawsze jest satysfakcja że się zrobiło samemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Oferta sprzedaży poza giełdą rybek ? :> EOT. Po co kupować, jak można zrobić samemu ;) autor wpadł na fajny pomysł, udało się go zrealizować, nic więc nie stoi na przeszkodzie :) Nic nie oferuje ;) powiedzialem ile to kosztuje w sklepie, a to chyba nie jest zabronione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...