FanAnime Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Asrock A785GXH/128M PowerColor Radeon HD4670 AMD Athlon 64 X2 3800+ Witam czy takie zestawienie będzie działać? bo stara płyta nawala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martines098 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 no tak czemu by miała nie działać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Jeżeli proc jest pod AM2 to nie będzie problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAnime Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 bo dzisiaj to połaczyłem i komp sie właczył ale bez obrazu i mam zonka:( a ma grafike zintegrowana a nawet bios sie nie załadował9bo przypuszczałem ze coś z grafika) a teraz mysle ze procesor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Złącze 4/8pin do płyty podłączone? Sprawdzałeś poza budą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAnime Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 jeszcze jutro sprawdze ale raczej tak komp nie jest u mnie Sprawdzałeś poza budą? nie kumam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 (edytowane) Wyciągnij płytę z obudowy i sprawdź czy będzie działać. Edytowane 17 Kwietnia 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zobacz czy procesor dobrze siedzi w gnieździe i czy nóżki nie są powyginane bo kumpel też miał czarny ekran a miał pogięte nóżki właśnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAnime Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Wyciągnij płytę z obudowy i sprawdź czy będzie działać. Sprawdziłem i nie działa, podłaczyłem jeszcze raz i nic obrazu nie ma i sadze ze to procesor daje ciała bo jak spowrotem zmieniam to smiga. Zobacz czy procesor dobrze siedzi w gnieździe i czy nóżki nie są powyginane bo kumpel też miał czarny ekran a miał pogięte nóżki właśnie. Jeden jest trochę tak jakby zdarty, nie złoty, ale na starej płycie dobrze działa. Sadze ze to procesor nie pasuje do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Clear cmos robiłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAnime Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Clear cmos robiłeś? A co to jest? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Clear cmos to w skrócie reset Biosu. Najprościej będzie jak odłączysz komputer od prądu i wyjmiesz okrągłą baterię na płycie głównej na kilkanaście sekund. Druga sprawa, czy zasilacz jest w 100% sprawny i nie było z nim problemów? Jaki to model? Miałem podobno przypadek. Komputer startował ale bez obrazu, okazało się, że zasilacz był uszkodzony pomimo, że dawał napięcia odpowiednie na linii 5 i 12 V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 A co to jest? Ło matko Najprostszy sposób na clear cmos to użycie odpowiedniej zworki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...