Ajo00 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witam wszystkich Mam taki problem, odbiornik od myszki bezprzewodowej uległ uszkodzeniu i teraz mam takie pytanie czy idzie cokolwiek z tym zrobić - dokupić z innej myszki dostać nowy... Nie jest teraz w stanie określić jaki to model Logitech-a (jak będę wiedział to dopisze choć wydaje mi się ze to nie ma większego znaczenia) bo mysz należy do brata, a ja chciałem dowiedzieć się coś na ten temat. Trochę szkoda bo myszka jest prawie nowa, a teraz pozostaje tylko ja wyrzucić... Dzięki za odpowiedź Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witam wszystkich Mam taki problem, odbiornik od myszki bezprzewodowej uległ uszkodzeniu i teraz mam takie pytanie czy idzie cokolwiek z tym zrobić - dokupić z innej myszki dostać nowy... Nie jest teraz w stanie określić jaki to model Logitech-a (jak będę wiedział to dopisze choć wydaje mi się ze to nie ma większego znaczenia) bo mysz należy do brata, a ja chciałem dowiedzieć się coś na ten temat. Trochę szkoda bo myszka jest prawie nowa, a teraz pozostaje tylko ja wyrzucić... Dzięki za odpowiedź Pozdrawiam Jezeli jest to odbiornik nano Logitecha to mozna sparowac z myszka inny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajo00 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Jest to myszka Logitech M505, a z tego co widziałem na aukcjach piszą "NANO" Tylko jak byś mógł podać więcej informacji co konkretnie szukać o ile obiło Ci się o uszy z jakim innym modelem odbiornika może to zadziałać. Ale mimo wszytko i tak na aukcjach nie widać z byt wiele w sprzedaży samych odbiorników... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Taki odbiornik bez problemu zamówisz u Logitecha .... Wejdź na strone, wyślij do nich maila, podaj model myszy , numer S/N , P/N i Ci za free przyślą... Kiedyś zamawiałem taki odbiornik do innego Produktu Logitecha-a i nie było problemów podobnie jak ślizgacze i inne część podlegające ''wymianie''. Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Jest to myszka Logitech M505, a z tego co widziałem na aukcjach piszą "NANO" Tylko jak byś mógł podać więcej informacji co konkretnie szukać o ile obiło Ci się o uszy z jakim innym modelem odbiornika może to zadziałać. Ale mimo wszytko i tak na aukcjach nie widać z byt wiele w sprzedaży samych odbiorników... Na stronie Logitecha jest opis procedury powiazania myszki z nowym/innym odbiornikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajo00 Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 (edytowane) Pisze żeby dociągnąć temat do końca. Kontaktowałem się z polskim odziałem Logitech-a e-mailem odpisali mi że taki odbiornik mogę kopić za pośrednictwem zagranicznej strony logitech-a która odsyłała do sklepu. Sklep Logitech EU Ale tak mało wiedzą w tym polskim oddziale ze nawet nie powiedzieli o tym ze dany produkt jak na razie jest nie dostępny, owszem widnieje na nim cena 10€ (co po sprawdzeniu w raz kosztami wysyłki wychodzi tyle co nowa myszka) ale nie ma ikonki dodani do koszyka jak na innych produktach, jedynie tylko obserwuj/i informuj mnie po przez e-mail. Także tyle w tym temacie. Jak komuś padnie odbiornik w inny sposób niż uznaje to gwarancja, to możemy jedynie myszkę odłożyć jako eksponat :( Edytowane 6 Maja 2010 przez Ajo00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...