Colton90 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Witam mam taki problem.Przed formatem wszystko dzialalo i mialem wszystkie sterowniki poinstalowane i moglem sie laczyc z internetem przez kabel sieciowy.Ale po formacie nie moge sie polaczyc przez kabel sieciowy ,poniewaz jest komunikat ''Kabel sieciowy odlaczony'' i ''ograniczona dostepnosc....''.Moge jedynie polaczyc sie przez USB ale potrzebuje polaczyc sie przez kabel sieciowy bo chce skonfigurowac router.Posiadam plyte glowna asus p5ld2,internet upc 25mb,niestety nie mam sterownikow ,ktore dostalem przy zakupie komputera,poniewaz gdzies sie zawieruszyly.Szukalem wczoraj caly dzien ale nie udalo mi sie rozwiazac problemu.Prosze o pomoc w sprawie tego kabla i doborze sterownikow i sterownikow do TAP VPN adapter.Z gory dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colton90 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Nie pojawia sie juz komunikat ''kabel sieciowy jest odlaczony'' ale nie da sie polaczyc z netem.Tylko wysyla sygnal ale nie odbiera.Zalaczam screen: polaczenie.JPG | empire324 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Może są źle przypisane adresy IP, jesteś w złej podsieci. Sprawdź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...