durczyn Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Tak jak w temacie, oto screeny: (router wyświetla poprawnie wszystkie diody, made by netia) Wina jest chyba gdzieś w komputerze. Windows oryginalny. SP2. Imageshack - beztytuu3ik.jpg Imageshack - beztytuu2t.jpg Imageshack - beztytuu1ol.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mhrok Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Hm, ciekawe, bo miałem podobny problem dwa dni temu. Też internet netii. Ruter był połączony, ale po trzech minutach jakby nie przechodziły przez łącze pakiety. Pomęczyłem ich przez telefon, kazali podłączyć modem. Narazie działa. A, że dowiedziałem się, że istnieje możliwość przełączenia mnie na LLU to i tak będę musiał zmienić ruter więc raczej nie będę roztrząsał sprawy. Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez Mhrok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Jakbyś napisał jaki masz ten router, a najlepiej wszedł na niego i zobaczył stan połączenia, to było by super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thunder_pl Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 zadzwoń do netii, czasem u nich coś nawala, ale jeszcze nie zdarzyło mi się tak, żebym od razu po rozmowie nie miał internetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Moze wiruska masz? przeskanuj czyms na malware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dowcip polega na tym, że raz działa raz nie działa, sprawdzę router teraz jak przestanie. Tylko dzięki temu ze czasowo działa moge do Was pisać : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 jak zresetuje router to internet jest... no ale stałe łącze nie na tym polega, hmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...