MakaronekPL Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 windows 7, xfi gamer, sluchawki akg k530 i mikrofon zalman (ten najpopularniejszy ;) czemu ten mikrofon tak cicho zbiera ? ustawienie w panelu sterowania na maxa (zreszta obnizanie malo co wplywa), boost wylaczony bo tylko buczy zamiast glosniej zbierac, bez roznicy czy idzie podpiety bezposrednio do xfi, czy do pilota od zestawu logitech g51 - nie wiem co jest :( taki ten mikrofon polecany a nie moge gadac ;) slychac w nim jak stukam w klawiature albo klikam myszką w rownym stopniu jak slychac mnie - od brody mam go 10 cm, a od klawki 40 - i tak tak samo slychac ;) jedynie znosnie slychac go w kreatorze konfiguracji mumble, czyli ma potencjal ;) ale jak juz sie to mumble skonfiguruje to wraca do tej swojej ciszy ;) moze ktos pomoc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 to taki mikrofon, tez mam , za cicho zbieral jak u Ciebie kupilem najprostszy mikrofon logitech i problem z glowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakaronekPL Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 musi byc jakies inne wyjscie, bo w jednej sytuacji (kreator konfiguracji mumble) slychac go dobrze. Ludzie na mumblu tez mowia ze w miare mnie slysza (choc zbyt basowo i za cicho jednak) - ale to musi byc jakis problem w systemie - nie wierze, zeby byl tak wszedzie polecany ten mikrofon przy takim cichym zbieraniu - to cos u mnie jest nie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...