Ivnz Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam od jakiegoś czasu męczą mnie artefakty. Podejrzenie pada na płytę główną lub grafikę. Możecie pomóc w ocenie sytuacji.? Karta graficza ATI RADEON HD 4870 Płyta główna Asus m4a78 PRO (Przepraszam za jakość zdjęć lecz starałem robić się jak najszybciej by nie przegapić) Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez Ivnz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) Używasz zintegrowanej grafiki? UPDATE: No to wywal 4870 i zobacz co się dzieje na zintegrowanej. Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thunder_pl Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Kiedyś widziałem podobne objawy przy uszkodzonym kablu do monitora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivnz Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 O bo w sumie ten kabel jest walnięty znaczy był coś kombinowany. Wymiana kabla nie wchodzi w grę bo jest zintegrowany z monitorem. Na czasie i tak czekam mnie wymiana monitora to poczekam. Dzięki za zainteresowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...