hasior Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Witam. Mam ciekawą sytuacje do przedstawienia... Czekam na recenzje :) Me pytanie: o co tutaj chodzi? GoogleFF356.jpg picture by Hasior - Photobucket GoogleFF3562.jpg picture by Hasior - Photobucket GoogleIE8.jpg picture by Hasior - Photobucket GoogleIE82.jpg picture by Hasior - Photobucket Dwa pierwsze to FF3.5, dwa kolejne IE8. Jestem zmuszona korzystać z obydwu do pracy i już mnie zaczyna drażnić ta rozbieżność :/ Czy ktokolwiek jeszcze to spostrzegł? PS. Proszę wejść na linki, gdyż jak się właśnie dowiedziałam "Nie możesz użyć grafiki o takim rozszerzeniu na tym forum." :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Na jednej z przeglądarek załadowały się ciasteczka z nowego, testowego designu strony wyników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) po czyszczeniu nadal to samo... W sumie to pierwsze, co zrobiłam =) Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez hasior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Ale w czym problem? Wyniki wyszukiwania są takie same. Na potwierdzenie moich słów: Google Just Rolled Out Its New Search Design To More Users Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...