ZONK000 OC Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Witam Po kupnie laptopa zauważyłem że ogranicza on głośność (jeśli ma zapewne dojść do przesterowania), na słuchawkach można spokojnie dać max i nic się nie dzieje, irytuje mnie jednak gdy podłączę przez HDMI do TV i puszczę muzykę, czy włączę film, nawet gdy głośność laptopa ustawię na dwie kreski (aby teoretycznie nie było żadnych przesterowań i żeby nie musiał korygować głośności) i tak słyszę jak skacze poziom głośności. Ustawię głośność na MAX-sytuacja wygląda podobnie (jednak trochę mniej słychać korekcję, co dziwne). I tu mam pytanie, czy można wyłączyć tą automatyczną korekcję i ustawić stały poziom głośności? Miałem parę notebooków w rękach ale szczerze mówiąc nie sprawdzałem czy każdy tak się zachowuje czy tylko lenovo takie coś wepchało. Sorry jeśli zamieszałem, myślę że wiecie o co mi chodzi :rolleyes: Dzięki i Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...