Krysti@n Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) Aktualnie posiadam to co w podpisie i do tej pory było wszystko cacy. Do czasu Visual Studio 2k10. Deko mi zamula i tak zastanawiam się co tu zmienić, żeby było dobrze - chyba, że ten typ tak ma. Wstępnie wymyśliłem, żeby dokupić 2x2GB ramu do tego co mam - jakieś 250zł. I ew w przyszłości jeszcze zmienić proca na jakiegoś ładnego E8200 lub E8400, chociaż VS go jakoś bardzo nie katuje. Co wy na to - jest sens dokładać czy lepiej sprzedać te graty i kupić coś nowszego a taniego od AMD? Edit: System, na którym pracuję to win 7 x64 pro. Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez Krysti@n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Głównie zalecenia to więcej ramu, szybki dysk + mocny procesor. Takie sugestie można znaleźć od użytkowników programu. Twój Raid powinien dawać rade więc zostaje oprócz ramu bardzo słaby procek. Mało cache w zastosowaniach profesjonalnych zawsze odbija sie czkawką. Czy opłaca ci się inwestować w ten zestaw to sam musisz sobie odpowiedzieć ile jesteś w stanie wydać. Tanie AMD nie wiele (lub nic) tu zmieni i na pewno lepszy będzie E8400. Jak nowy sprzęt to nie ma co żałować na niskie modele bo wydasz kase a efekt będzie mizerny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysti@n Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Do wydania mam kolo 500-600zl, mysle ze na e8200 + 4GB styknie. I chyba przy tym zostane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 8200 i skrec na 3.6 i powinno być spoko no i ram, 4gb to roznica bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...