Skocz do zawartości
Krysti@n

Mała modernizacja, zeby VS2010 chodziło lepiej

Rekomendowane odpowiedzi

Aktualnie posiadam to co w podpisie i do tej pory było wszystko cacy. Do czasu Visual Studio 2k10. Deko mi zamula i tak zastanawiam się co tu zmienić, żeby było dobrze - chyba, że ten typ tak ma. Wstępnie wymyśliłem, żeby dokupić 2x2GB ramu do tego co mam - jakieś 250zł. I ew w przyszłości jeszcze zmienić proca na jakiegoś ładnego E8200 lub E8400, chociaż VS go jakoś bardzo nie katuje. Co wy na to - jest sens dokładać czy lepiej sprzedać te graty i kupić coś nowszego a taniego od AMD?

Edit:

System, na którym pracuję to win 7 x64 pro.

Edytowane przez Krysti@n

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głównie zalecenia to więcej ramu, szybki dysk + mocny procesor. Takie sugestie można znaleźć od użytkowników programu.

Twój Raid powinien dawać rade więc zostaje oprócz ramu bardzo słaby procek. Mało cache w zastosowaniach profesjonalnych zawsze odbija sie czkawką. Czy opłaca ci się inwestować w ten zestaw to sam musisz sobie odpowiedzieć ile jesteś w stanie wydać. Tanie AMD nie wiele (lub nic) tu zmieni i na pewno lepszy będzie E8400. Jak nowy sprzęt to nie ma co żałować na niskie modele bo wydasz kase a efekt będzie mizerny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi