Katohaikara Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Chodzi mi o to czy ten procek wejdze na ASUS M3A78-VM. Asus M3a78 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne tutaj nie znalazlem wyraznej odpowiedzi ze TAK. I za ok ile mogl bym sprzedac Phenom 8450? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 CPU-Upgrade: ASUS M3N78-VM cpu support and features -> wynika, że od biosa 1309 powinno banglać 8450 sprzedasz za tyle, za ile ktoś zechce kupić, a zbyt wielu chętnych na te proce nigdy nie było. Po 200pln chodzą czterordzeniówki... Update - nie ta płyta, masz A78, nie N78. Sorry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katohaikara Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Czyli mowisz ze bedzie smigac. Pozostalo tylko zbierac na nowy procek ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Czy ty jesteś jakiś niedorozwinięty? Założyłeś jeden temat - zamknąłem go i podałem link do zbiorczego. Teraz znowu powtarzasz ten błąd? Z deilizmem szczypać się nie będę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...