marco Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Oprócz standardowej skórki mobilnej dostępnej w invision board 3 która powinna się pojawiać po wykryciu, że przeglądacie forum z telefonu, testowo została dodana obsługa Tapatalk - aplikacji dostępnej na iPhona, Androida, Symbiana i Blackberry. Jeśli macie jakieś uwagi na ten temat - bardzo proszę piszcie w tym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Jak wyglada ta "standardowa skorka mobilna", bo jak wchodze na forum z Opery Mini 5 na Omnii II to wyswietla mi sie normalny Surface (a po zalogowaniu Light, bo takiej uzywam)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Mniej-więcej jak Lo-fi. Opera Mini to specyficzny przypadek, ale działa na wszystkich liczących się przeglądarkach natywnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 costi Domyślnie AFAIK ładuje się IP Board Lo-Fi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Mniej-więcej jak Lo-fi. Opera Mini to specyficzny przypadek, ale działa na wszystkich liczących się przeglądarkach natywnych. Rzezc w tym, ze ten "specyficzny przypadek" to jedna z najlepszych, jak nie najlepsza, mobilna przegladarka ;) Aha, pod mobilnym IE tez nie dziala (ustawione jest "browse as mobile device") i pod Opera Mobile tez nie (niestety wersja dosc zabytkowa, bo 9.5), zaraz sprawdze jeszcze na najnowszej OM. Wszystko pod Windows Mobile 6.5. EDIT: pod najnowsza mobilna Opera tez laduje sie standardowy skin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Pod sony ericssonowym natywnym browserem też jestem skazany na surface wide. Marco, trochę niefortunnie dobrałeś zwrot "liczące się". Bo pozwala IMO na dobieranie tychże przeglądarek według nieokreślonego nigdzie kryterium, zwanego "własnym widzimisię". W tym miejscu jest to chyba widzimisię twórcy tego systemu rozpoznającego przeglądarki. Idę o zakład, że tymi liczącymi się będą przeglądarki niektórych nokii, większości blackberry, htc i zapewne iphone (który z wbudowanym safari i dużym wyświetlaczem raczej skórki mobilnej nie potrzebuje). Ewentualnie- telefonów z wbudowanym wifi, co skazuje działających po gprs/edge (u mnie 3G, niestety, nie działa wszędzie) na pobieranie całości danych, albo samodzielne bawienie się skórkami. Skoro mam wybierać lo-fi sam, to po co mi ten bajer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Pod sony ericssonowym natywnym browserem też jestem skazany na surface wide. Nie wiem szczerze mówiąc jaki jest browser w SE. Czy to jakaś odmiana Netfront? Marco, trochę niefortunnie dobrałeś zwrot "liczące się". Bo pozwala IMO na dobieranie tychże przeglądarek według nieokreślonego nigdzie kryterium, zwanego "własnym widzimisię". W tym miejscu jest to chyba widzimisię twórcy tego systemu rozpoznającego przeglądarki. To raczej statystyki ;) Liczą się iPhone, Symbian i BlackBerry. W Polsce jeszcze mobilne IE. (mam akurat bardzo dużą próbkę z rynku polskiego z jednego z większych systemów mobilnych). Opera Mini jest specyficznym przypadkiem, generalnie nie ogarniam specjalnie ze względu na to, że w firmie go nie wspieramy z powodów bezpieczeństwa, ale będę pisał to invision power o rozbudowanie listy. Osobiście korzystam z WURFLa, invision niestety nie i stąd problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 A to sie tak niedyskretnie zapytam: jestesmy na forum PurePC, czy u Ciebie w firmie? Bo jakos nie rozumiem, co ma polityka Twojej firmy do forum? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Jak narazie dziala super na Androidzie Sent from my GT-I5700 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 A to sie tak niedyskretnie zapytam: jestesmy na forum PurePC, czy u Ciebie w firmie? Bo jakos nie rozumiem, co ma polityka Twojej firmy do forum? Nic nie ma. Po prostu piszę, że się na operze mini nie znam, bo z oczywistych powodów w pracy ją banuje, więc nie mam specjalnego doświadczenia w obsłudze tego tworu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 natywka na e65 (któryś symbian, full apdejted..) również ssie pełną stronę :] zrobię zaraz logowanie to sobie wyciągnięcie browsera ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek1992 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Na symbiana pisze:Niestety, ten plik nie jest już dostępny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 (edytowane) na mobilnym safari chodzi super. Ładuje się lekki interfejs, ale mógłby być jakoś tak bardziej touch friendly, bo niektóre ikonki (np numery stron w topicu) ciężko trafić czasem i trzeba się namachać zoomem. Ale to już takie kręcenie nosem. Ogólnie dobra robota. ;-) Edytowane 30 Kwietnia 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Niestety ale zgodzę się z poprzednikami ze ląduje się IPB a nie Lo-Fi a sprawdzałem to na e51 z symbianem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Właśnie testuję i trzeba przyznać że dla usera przeglądanie forum jest niesamowicie wygodne :) mobilnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 Tapatalk został zaktualizowany do najnowszej wersji 1.4 Dodatkowo uruchomiony został dostęp do forum dla użytkowników urządzeń z iOS i zainstalowaną aplikacją Invision Power Board (bezpłatna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 @marco Co się dzieje z Tapatalkiem? Co wchodzę na forum to wyskakuje info, że plugin tapatalka jest wyłączony. "This forum appears have deactivated Tapatalk. Please contact your forum administrator." Tapatalk Pro w najnowszej wersji kupiony legalnie, nie żaden pirat. Na innych forach nie ma takich problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Może marco wyłączył plugin na czas aktualizacji forum i zapomniał włączyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Tak, dzisiaj to tapatalk przestał działać kompletnie. Wcześniej wyskakiwał tylko komunikat, że plugin nie działa, aż w końcu się ziściło i nie działa :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Potwierdzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 To chyba jakiś problem po stronie Tapatalk. U mnie działa poprawnie (najnowsza wersja Tapatalk RO na iOS 4.1) Możecie potwierdzić jak sytuacja wygląda teraz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 (edytowane) Działa :-) tapatalk 1.7.3 dla androida Edytowane 4 Listopada 2010 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 GT-i9000 na androidzie Dopuki sie nie zaloguje wszystko wyglada ok, po logowaniu przeskakuje na Blue Professional Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Juz tryka. Sent from my GT540 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 U mnie na najnowszej wersji pod androidem wyświetla info że admin wyłączył tapatalka na forum. Przeglądać forum mogę, ale już PW odczytać nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 U mnie na najnowszej wersji pod androidem wyświetla info że admin wyłączył tapatalka na forum. Przeglądać forum mogę, ale już PW odczytać nie. Pożyczę jutro coś na Androidzie i postaram się zweryfikować. Przynajmniej na iOS działa cały czas poprawnie, ale jak patrzyłem w statystyki praktycznie wszyscy korzystający z Tapatalk na naszym forum korzystają z Androida, więc postaram się to zweryfikować. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 Zaktualizowałem tapatalk'a do 1.4.2 Czy możecie potwierdzić (nie)występowanie problemów na Androidzie? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 U mnie też bez problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zaktualizowałem tapatalk'a do 1.4.2 Czy możecie potwierdzić (nie)występowanie problemów na Androidzie? Potwierdzam nie występowanie problemów :) Tapnięte z i5700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...