MacOSek Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Da się jakoś ułatwić życie użytkownikom telefonów, na których nie ma tapatalk'a? :P Mam SE W950i (Symbian UIQ3) + Opera Mini 5.1 Na kompie korzystam ze skórki CleanCut, a na telefonie chciałbym aby automatycznie włączała się skórka IP.Board Mobile. Niby mogę sobie ręcznie przełączyć skórkę, ale potem wchodząc na forum z kompa muszę znowu zmieniać, itd. Upierdliwe to jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 Da się jakoś ułatwić życie użytkownikom telefonów, na których nie ma tapatalk'a? :P Mam SE W950i (Symbian UIQ3) + Opera Mini 5.1 Na kompie korzystam ze skórki CleanCut, a na telefonie chciałbym aby automatycznie włączała się skórka IP.Board Mobile. Niby mogę sobie ręcznie przełączyć skórkę, ale potem wchodząc na forum z kompa muszę znowu zmieniać, itd. Upierdliwe to jest... Nie wiem jak w przypadku Opery Mini, ale generalnie forum w przypadku wykrycia przeglądarki mobilnej automatycznie ustawia skórkę Mobile. Możliwe, że opera mini identyfikuje się jako przeglądarka desktopowa, żeby stronę po swojemu obrabiać i stąd problem. Możesz podać User Agent? Zobaczę czy da się dodać do listy w oczekiwaniu aż twórcy ip.board pójdą po rozum do głowy i zaczną brać informacje o przeglądarce z WURFLa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 Nie wiem jak w przypadku Opery Mini, ale generalnie forum w przypadku wykrycia przeglądarki mobilnej automatycznie ustawia skórkę Mobile. Możliwe, że opera mini identyfikuje się jako przeglądarka desktopowa, żeby stronę po swojemu obrabiać i stąd problem. Możesz podać User Agent? Zobaczę czy da się dodać do listy w oczekiwaniu aż twórcy ip.board pójdą po rozum do głowy i zaczną brać informacje o przeglądarce z WURFLa Opera/9.80 (J2ME/MIDP; Opera Mini/5.1.22296/23.334; U; pl) Presto/2.5.25 Version/10.54 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 (edytowane) Podobnie na Operze Mobile 10.1. Co dziwne, kiedy jestem niezalogowany, to używana przez forum skórka to Mobile. Jeśli jednak się zaloguję, to przywraca używaną przeze mnie na desktopie skórkę. 'Opera/9.80 (S60; SymbOS; Opera Mobi/1219; U; pl) Presto/2.5.28 Version/10.1' Edytowane 5 Lutego 2011 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 Podobnie na Operze Mobile 10.1. Co dziwne, kiedy jestem niezalogowany, to używana przez forum skórka to Mobile. Jeśli jednak się zaloguję, to przywraca używaną przeze mnie na desktopie skórkę. 'Opera/9.80 (S60; SymbOS; Opera Mobi/1219; U; pl) Presto/2.5.28 Version/10.1' Dzięki, to wiele tłumaczy. czyli problem nie jest w rozpoznaniu a tym, że skórka przypisana do konta użytkownika ma wyższy priorytet. Zgłosiłem temat do producenta forum, ale nie spodziewałbym się szybkiego rozwiązania z ich strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 Ciekawe że mobil na andka na starcie ustawia cleancut ( chyba ). A jak zmienisz to żeby najpierw brało skina mobilnego to bardzo będę z tego powodu zasmucony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Tapatalk został zaktualizowany do wersji 2.0 Oznacza to następujące nowe funkcjonalności: 1.add multi images upload support 2.add avatar upload support 3.add basic bbcode support 4.add report post/pm support 5.add go to first unread support 6.add get thread by post support 7.add mark single forum as read support 8.add pagination support for new topics 9.add in app forum page redirect by forum post/topic url 10.add normal media display support Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...