HQ12 Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 jest taki program ktory bardzo mnie sie podoba i kcialbym miec full versje) nazywa sie fantom cd) i pytanie brzmi kto sie zbija ze mna na ten software badz kto mi zuci linka do wrezowej z tymze programem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 widze ze tu jest kompletny zastuj ale jeszcze poczekam i dopiero za dzien badz dwa zmienie lokalizacje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Ja używam Daemon Tools 3. Można go pobrać tutaj:www.daemon-tools.com. Zadania wykonuje podobne i chyba nawet lepiej sie sprawdza. Nie potrafi jedynie sam zrobić obrazu płyty. Za to potrafi wczytać obrazy z np. CloneCD. Super program polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 tez go mam ale fantom jest jednak debesciarski mam versje lekko naginana) prawie orginalna ale oni stosuja takie zabezpieczenie ze( no wiec trzeba od nich sciagnac wersie tak przezemnie zwana pelna nie okrojona z mozliwosci robienia virtuali z rzecze trzymanych na dysku pozatym to doskonale nazedzie do jarania plytek)))) nieiwle moj fantomik sie rozni od pelniej ale jednak bardzomnie wkuza to ze wypalac moge tylko i wylocznie z obrazu((( a z hdd juz nie(((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 JA CHCE FANTOMA !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...