plopki Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 (edytowane) Od ponad roku kurzy się u mnie Delta DPS-465AB-1A. Z tego co znalazłem to zasilacz z serwera HP X4000. Teoretycznie ma wtyczkę 24-pin, ale na pewno nie jest ona zgodna ze standardem ATX 2. Jak rok temu szukałem coś o tym zasilaczu to CHYBA był standard eATX (głowy za to nie dam). Jako, że zdobyłem normalną wtyczkę 24pin (z zepsutego zasilacza) to chciałbym istniejącą wylutować a wlutować tą w normalnym standardzie i użytkować taki zasilacz. Niestety wujek google przez ten rok "zapomniał" o tym zasilaczu i nie bardzo wiem, który kabelek gdzie podłączyć. Jakby ktoś mógł coś w tej sprawie pomóc to byłbym wdzięczny. Zasilacz dokładnie taki Edytowane 20 Kwietnia 2010 przez plopki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Tu masz cały topik o tym zasilaczu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...