narcyz Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Gdzie warto rejestrować domeny .com i .pl? Żaden hosting nie jest potrzebny, a już na pewno jego jakość nie ma najmniejszego znaczenia. Istotne, żeby był przejrzysty regulamin i dobre ceny. W guglu do wyboru do koloru, tylko nie chciałbym trafić na jakieś historię typu: przymusowe przedłużenie na następny okres, itp. Dotychczas korzystałem z promocji w home.pl - wszystko ok, poza ceną przedłużenia, która siłą rzeczy musi zrekompensować również pierwszy rok. Nie wymagam więc, żeby było za darmo, ale niech to będzie cena możliwie najniższa, ponieważ rzecz dotyczy kilku (może -nastu) domen. Nie znam się na tym, zamierzam zarejestrować i zapomnieć na rok, więc chętnie zdam się na Wasze doświadczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Gdzie znaleźć tanie domeny? – vBeta.pl – blog o internecie, baza wiedzy o nowych programach, Web 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 (edytowane) Nie wiem sąd oni wzięli informację, że w az.pl można przedłużać za 45zł - ja w panelu widzę 99 netto (~120zł) za domenę .pl. Edit. ok widzę, ale to tylko w przypadku przeniesienia domeny do az.pl inaczej jest 99 Edytowane 20 Kwietnia 2010 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 az.pl ma w miarę ciekawą ofertę w tej chwili z wykupieniem, z przedłużeniem gorzej :D Ja sam brałem w prohost.pl, bo był mi potrzebny od razu jakiś serwer i nie chciałem się bawić z dwiema firmami (hosting az.pl mi nie bardzo wtedy pasował, żeby wziąć całość). Wygląda teraz na to, że przedłużenie domeny bez promocji mają tańsze od trójki home-nazwa-az. Płaciłem w zeszłym miesiącu 80zł+vat, podczas gdy tamci śpiewają sobie 100zł + vat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ja przedłużam za 56.91 brutto w masternet.pl ; zapewne jest gdzieś taniej, ale się zasiedziałem i jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...