wicher123 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Witajcie,jaki ja byłem głupi,że dałem się namówić na Windows 7 , teraz mam za swoje,połowa rzeczy mi nie chodzi któe chodziły na XP ale nie o tym.. Bardzo często pracuje w programie(raczej teraz pasuje,że pracowałem) Windows Movie Maker głównie to wrzucania filmó na Youtube(fajny był bo wystarczyło nadać jaką się chcę mieć wagę pliku i piękny efekt był) Teraz odpalam Makera obrabiam plik .avi np z Fraps i podczas zapisu wyskakuje mi coś takiego: Oczywiście próbowałem zapisywać wszędzie gdzie się da, mam miejsca na każdej partycji bardzo duzo(myśałem,że może to jest przyczyna) i nic.Nie mam siły i mam wielkie nerwy że skusiłem się na super gów.. system pod tytułem 7 :( Co jest mi potrzebne to na tym systemie nie działa albo są duże problemy by zadziałało. Może ktoś mi pomóc? Próbowałem innych programów ale nie mogę znaleźć w miare fajnego który z miejsca by zmieniał wagę filmu gdyż 3 minutowy film w programie Fraps zajmuje ok 600MB i więcej,zależy a wrzucić taki plik na YT no nie uśmiecha mnie się,Windows Movie Maker pod XP radził sobie z tym wyśmienicie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicher123 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Podbijam,ktoś może mi pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 zmien program :> WMM jest ulomny :P do konwersji etc polecam AVIdemux do authoringu DivX Author - Video software and downloads - VideoHelp.com czy cokolwiek innego ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...