Skocz do zawartości
wicher123

Mam wielki problem z Windows Movie Maker pod Win7,pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,jaki ja byłem głupi,że dałem się namówić na Windows 7 , teraz mam za swoje,połowa rzeczy mi nie chodzi któe chodziły na XP ale nie o tym..

Bardzo często pracuje w programie(raczej teraz pasuje,że pracowałem) Windows Movie Maker głównie to wrzucania filmó na Youtube(fajny był bo wystarczyło nadać jaką się chcę mieć wagę pliku i piękny efekt był)

Teraz odpalam Makera obrabiam plik .avi np z Fraps i podczas zapisu wyskakuje mi coś takiego:

Dołączona grafika

Oczywiście próbowałem zapisywać wszędzie gdzie się da, mam miejsca na każdej partycji bardzo duzo(myśałem,że może to jest przyczyna) i nic.Nie mam siły i mam wielkie nerwy że skusiłem się na super gów.. system pod tytułem 7 :(

Co jest mi potrzebne to na tym systemie nie działa albo są duże problemy by zadziałało.

Może ktoś mi pomóc?

Próbowałem innych programów ale nie mogę znaleźć w miare fajnego który z miejsca by zmieniał wagę filmu gdyż 3 minutowy film w programie Fraps zajmuje ok 600MB i więcej,zależy a wrzucić taki plik na YT no nie uśmiecha mnie się,Windows Movie Maker pod XP radził sobie z tym wyśmienicie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi