Sroqa Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Witam. Mam pewien problem, otóż od pewnego czasu podczas grania i oglądania filmów pokazuje mi się na ekranie szachownica. Wygląda to tak: http://www.imagebanana.com/img/1i9xc8cy/szachownica.PNG Moja karta graficzna to Palit 8600GT Sonic+ Podkręciłem ją tylko 2 razy, a potem jechała na normalnych ustawieniach. W googlach czytałem, że zapewne poprzepalały się pamięci czy coś, ale ja w to nei wierzę. Używam jej dopiero trzeci tydzień i jestem już na maksa wnerwiony. Jeżeli ktoś wie jaka jest przyczyna tej szachownica i jak ją zwalczyć to bardzo proszę o porady, gdyż nie stać mnie na nową grafikę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Posypaly sie pamieci +10% za powielanie tematow 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...