pomir Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Pytanie brzmi czy sie oplaca, czy ten blok wypada dobrze w stosunku: wydajnosc/cena?? Od razu pisze ze nie moglem zadnego testu znalesc, za wyjatkiem "BX" na "dzikim" ktory roznil sie znaczaca od tego. 50X50X30mm + 20mm rurki Konstrukcja o "maksymalnej" wydajności. Wykonana z litej kostki miedzi - z nawierconymi 12 otworami wewnętrznymi oraz 2 kanałami doprowadzajacymi płyn chłodzący do rurek wylotowych. Wszystkie boczne otwory - zalutowane srebrem i zasłonięte dodatkowymi zaślepkami. Rurki wylotowe skierowane do góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 ma tylko 12 otworków wewnątrz.Mało.POlecam www.bloki.republika.pl.Tam kupiłem bloczek za 65 zł z 20 kanalikami.Myślę że sieopłąca.BA!jestem tago pewien :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 A jednak powinno byc bo kiedys pisalem. U mnie mialem tak (odczyt z termistora, wiec daje porownanie do innej konstrukcji). B-1: idle - 32C stres - 36C Nukleon: idle - 30C stres - 34C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 U mnie B-1 idle ~35 (proc na 2Ghz) stres ~40. Blok nie polerowany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Obecne bloki sa juz polerowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Ja sobie musze sam wypolerawac ale mi sie nie chce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Zaden problem - 1 h roboty i masz lustro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...