kakashi30 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Witam wszystkich. Mam nadzieję że piszę w dobrym temacie... Dwa dni temu zakupiłem wyżej wymienioną kartę, ale wczoraj miałem pechowy dzień.. Robiłem pożądki z kablami w kompie (nie wyłączyłem go ;() i przez przypadek wiatrak z karty graficznej wciągną jeden i urwały się 2 skrzydła od tego wiatraczka :( (były koło siebie). Teraz komputer chodzi jak traktor, karta bardzo wibruje i nie da się wytrzymać. No więc tutaj zaczyna się moje pytanie: Co mam zrobić? Wie ktoś z was gdzie mógłbym kupić taki cooler? Albo może da rade to skleić ;p ? Nie mam dużo kasy (wszystko poszło na kartę) i nie mam zamiaru kupować całego chłodzenia bo stracę gwarancję. Jestem bardzo na siebie zły, że zepsułem nową kartę ;/. Proszę o wszelkie porady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Witam wszystkich. Mam nadzieję że piszę w dobrym temacie... Dwa dni temu zakupiłem wyżej wymienioną kartę, ale wczoraj miałem pechowy dzień.. Robiłem pożądki z kablami w kompie (nie wyłączyłem go ;() i przez przypadek wiatrak z karty graficznej wciągną jeden i urwały się 2 skrzydła od tego wiatraczka :( (były koło siebie). Teraz komputer chodzi jak traktor, karta bardzo wibruje i nie da się wytrzymać. No więc tutaj zaczyna się moje pytanie: Co mam zrobić? Wie ktoś z was gdzie mógłbym kupić taki cooler? Albo może da rade to skleić ;p ? Nie mam dużo kasy (wszystko poszło na kartę) i nie mam zamiaru kupować całego chłodzenia bo stracę gwarancję. Jestem bardzo na siebie zły, że zepsułem nową kartę ;/. Proszę o wszelkie porady. musisz szukać na allegro używanego wentylatora tymczasowo zamontuj tam jakiś wentylator 120mm lub kilka mniejszych na opaski uciskowe i monitoruj temperaturę żeby karta się nie przegrzała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Geforce GTS 250 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...