Skocz do zawartości
grzesio1231

Laptop do 2500 zł dla gracza :)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem w trakcie poszukiwania laptopa co sprawiło by mi dużą satysfakcje.

Nie będę się zbyt wiele rozpisywać przejdę do konkretów.

Przede wszystkim laptop ma być wydajny, dobra karta jak i inne podzespoły. Ciężko znaleść odpowiednika, ważne jest też to by bateria trzymała bynajmiej do 4h pracy.

Upatrzyłem sobie pewien laptopik ze sklepu Media Markt -

Notebook HP DV6-1304 SW

Inter core 2 duo T6600 2.20 GHz

Grafa Ati Radeon 4650 1 GB

Ram 4 GB

dysk 500.

Dodam również że czas pracy komputera wynosi 3h

Nie jest to nic specjalnego co mnie by satysfakcjonowało no ale tutaj możemy zakupić laptop na wygodne raty 30x0 ;)

Jednak chciałbym usłyszeć wasze opinie co dotego laptopa oraz przedstawienie waszych ofert.

Pozdrawiam !.

Edytowane przez grzesio1231

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten laptop to zło. Ładnie wyglądające ale głośne, przegrzewające i psujące się zło. W tej półce cenowej zainteresuj się asusami, dellami lenovo, samsungami i sony. I kup w sklepie internetowy

Edytowane przez Sysak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie do końca mogę zgodzic sie z tym,ze serwis HP to porażka,jest jak każdy inny. Najlepszy pod tym względem jest bez wątpienia firma Dell. Ale minusem Hp jest szybkie nagrzewanie się i mimo wszystko słaby czas pracy baterii. Takze polecałbym raczej Samsunga R580.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po pierwsze sprawdz w media markt czy te raty 30x0% sa rzeczywiscie tak jak pisza bo ja tez szukam lapka na 30x0% i w media w Kielcach jest gwiazdka na plakatach i ze RSSO czy jakos tak (ta rzeczywista stopa oprocentowania wynosi 20.08%) i za lapka ktory na polce stoi 2100 trzeba zaplacic 91zlx30 czyli masz 2790 czyli wcale nie 0% raty i to samo z innymi rzeczami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi