grzesio1231 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam. Jestem w trakcie poszukiwania laptopa co sprawiło by mi dużą satysfakcje. Nie będę się zbyt wiele rozpisywać przejdę do konkretów. Przede wszystkim laptop ma być wydajny, dobra karta jak i inne podzespoły. Ciężko znaleść odpowiednika, ważne jest też to by bateria trzymała bynajmiej do 4h pracy. Upatrzyłem sobie pewien laptopik ze sklepu Media Markt - Notebook HP DV6-1304 SW Inter core 2 duo T6600 2.20 GHz Grafa Ati Radeon 4650 1 GB Ram 4 GB dysk 500. Dodam również że czas pracy komputera wynosi 3h Nie jest to nic specjalnego co mnie by satysfakcjonowało no ale tutaj możemy zakupić laptop na wygodne raty 30x0 ;) Jednak chciałbym usłyszeć wasze opinie co dotego laptopa oraz przedstawienie waszych ofert. Pozdrawiam !. Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez grzesio1231 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Serwis Pawulonów to porażka, więc darowałbym sobie produkty z tej serii. Lepszy byłby Samsung R580, choć nie wiem jak z baterią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 (edytowane) Ten laptop to zło. Ładnie wyglądające ale głośne, przegrzewające i psujące się zło. W tej półce cenowej zainteresuj się asusami, dellami lenovo, samsungami i sony. I kup w sklepie internetowy Edytowane 24 Kwietnia 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Noteo Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Nie do końca mogę zgodzic sie z tym,ze serwis HP to porażka,jest jak każdy inny. Najlepszy pod tym względem jest bez wątpienia firma Dell. Ale minusem Hp jest szybkie nagrzewanie się i mimo wszystko słaby czas pracy baterii. Takze polecałbym raczej Samsunga R580. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlomkaCK Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 po pierwsze sprawdz w media markt czy te raty 30x0% sa rzeczywiscie tak jak pisza bo ja tez szukam lapka na 30x0% i w media w Kielcach jest gwiazdka na plakatach i ze RSSO czy jakos tak (ta rzeczywista stopa oprocentowania wynosi 20.08%) i za lapka ktory na polce stoi 2100 trzeba zaplacic 91zlx30 czyli masz 2790 czyli wcale nie 0% raty i to samo z innymi rzeczami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...