gnz Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 moj to dluga historia banan od nazwiska(banasiak) ale ze byl zajety to trzeba bylo cos dodac no to padlo na spyke (ulubiony x-men mojego brata) :lol: rzeczywiscie dluga :? :lol: PS: czyzby nowy graham nam wyrosl ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 A ja jestem zavader bo zawse tak bylem bo mam ZAWADZKi na nazwisko i mam teg onicka od... hm ponad 6 lat ;] Na serio ;] Juz jako 10 latek na IRcu bylem jako zavader ;] I to jest nie podrobienia [nie lubie Vaderoof i jak sie mnie nazywa zaWader:)] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 chyba od imienia.. hm spytam sie taty bo sam nie jestem pewien ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Graham nie wiem nagle kiedys spodobalo mi sie to imie , pozniej dorwalem mastertona i tak jakos zostalo OT ostatnio czytałem GŁÓD podobał mi sie nawet niezły by wyszedł z tego film... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 TyBiAs>>>>a no mam na nazwisko Tybiński, w szkole na mnei mowia tybek, a ze tybek to jakos tak <span style="color:red;">[ciach!]</span>owo ;P, to sobie wymyslilem tybias, i jeszcze dla bajeru z duzych i malych liter. Pozdro!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Graham nie wiem nagle kiedys spodobalo mi sie to imie , pozniej dorwalem mastertona i tak jakos zostalo OT ostatnio czytałem GŁÓD podobał mi sie nawet niezły by wyszedł z tego film... nie czytalem jeszcze tej pozycji ostatnio mialem klatwe manitou Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 za czasow .. nie pamietam ale chyba baldura.. ;] gralem zlodziejem no i lubialem kombinowac z kryciem sie w cieniu.. a ze kolega juz 'byl' shadowem no to padlo na shade ;] i tak zostalo na necie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Właśnie, wiele na naszym forum użytkowników o różniastych nickach i czasami zachodzę w głowę skąd się w waszych głowach zrodziły te różniaste nazwy ;) mój slavOK - po 1 od imienia Sławek, po 2gie za dawnych czasów jak się grało w diablo to slavo było zarezerwowane więc ktoś tam strzelił slavOK i tak już zostało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Od nazwiska. Poza tym "Star Wars" oraz "Neo397132423" były już zajęte :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Nie żebym był przeciwny- wprost przeciwnie ;-)... ale BYŁO. Wprawdzie nie "skąd się wział Twój" a "Skad Sie Wzail Twoj" ale jednak. W kwestii formalnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 aa to dawno było, nawet nie wiedziałem, że było ;) od tego czasu pojawił się nowy narybek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) Od nazwiska (Jończyk).A czemu? Bo "Star Wars" było już zajęte :> Tak to mnie tylko zaciekawiło :P Przez 6 lat Star Wars wszędzie ciągle zajęte? ;-) P.S. Mój Nick od nazwiska Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 kiedys zobaczylem 'taga' - neon na jakiejs scianie i mi sie spodobal ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saYmanik Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Marynarz jestem można powiedzieć stąd też zamiast see man jest saYmanik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 aa to dawno było, nawet nie wiedziałem, że było ;) od tego czasu pojawił się nowy narybek ;) wiec niech odswieza stary topic te nowe rybki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 (edytowane) Pierwszy mój nick to Quazellot...od takowego zaczynałem na scenie UT/forach... Nick owy powstał, bo nie pamiętałem dokładnie nazwy GF z FF8 Quezacotl....i tak powstał Quazellot:D Ale używałem go bardzo krótko, potem zacząłem słuchać "żygocin" (słowa matki WYŁĄCZ TE ŻYGOCINY) i jeść koty, oraz zapuściłem włosy...potem przyszła kolej na NSBM...no i nick z angielska Heathen...., ale to był okres buntu i oporu:)......do nicka się jednak przyzwyczaiłem:) Edytowane 23 Kwietnia 2010 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 inicjały ;) wcześniej ksywka.... (maly) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Dawno temu kiedy bylem piekny i mlody gralem bardzo duzo w pilke kopana - najczesciej na obronie. Poniewaz nigdy nie odpuszczalem i przyslowiowo 'gryzlem' trawe, koledzy z boiska ochrzcili mnie moim nickiem, ktory tak naprawde jest nazwiskiem jednego z chorwackich obroncow znanego z nieustepliwej i twardej gry : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Hmm... a mój... bo perwersyjnie lubię dzwonki z iPhone. Nie no, Apple bezprawnie wykorzystało mój nick do nazwania formatu pliku (pozew na dniach trafi do odpowiedniego sądu; Oczekuję kilkumilionowego odszkodowania). A tak całkiem serio... Imię. No i była akurat zaj...efajna trzyznakowa domena wolna, więc przeskoczyłem z MareCeK na coś krótszego. Wcześniej było jeszcze coś takiego (linkowany post to sprzed "Wielkiego Padu phpBB", jeszcze na tweak.pl. Starsi bywalcy może pamiętają). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Hmm nie pamietam teraz juz dlaczego, ale za dawnych czasow licealnych sporo osob mowilo do mnie "mistrzuniu" (cos na zasadzie, "ej mistrzu, kopnij szluga") i stad sie wziela nazwa (fonetycznie zapisane "master" w wersji nigga ;) ). A numerek? Od konfiguracji dłoni: 2 palce złożone, jeden otwarty i znowu dwa złożone - niech kazdy zacisnie sobie piesc wg tego wzoru ;) I tak juz zostalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Jak sie rejestrowalem.. to co nie wpisywalem (TOM, TOMi itp) bylo pozajmowane, spojrzalem na sluchawki.. Philips SBCHP250 i tak wzialem z tego to SBC... i tak juz na wieli forach jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Po premierze filmu Grinch, uznałem, że jego wredota jest bardzo podobna do mojej.......... ;-) i tak zostało :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Wymyślone na potrzeby konkursu ogłoszonego w pewnej gazecie. Do dziś zostało, bardzo mi się spodobał, no i w pewnym sensie określa mnie... [; Btw. Jak komuś nie chcę mi się opowiadać całej historii po prostu mówię, że wzięło się to od tego, że zagryzam wódkę zozolami... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 moj pierwszy nick to 'znawca', moje gowniarskie zachowanie moznaby porownac do polaczenia trolla z zeschiziwanym naukowcem, wiedzialem wszystko na kazdy temat itp. ale mi przeszlo i po tym jak troche steampunku lyknalem zaczalem uzywac nicka 'jekyl', nawet tutaj jestem tak zarejestrowany, tylko nazwa inna w grach moznabylo mnie spotkac jako nasty_greg, serious_gregory, grzesiaczek, czy teraz w bc2: bad_grzechu co podobnie jak obecnie stosowana ksywa pochodzi od mojego imienia, ktore jest fajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Mało kreatywnie, od imienia i nazwiska choc w grach z kolei wykorzystuje juz Arcain, ktore zostalo mi z postaci z pierwszego Neverwinthera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 (edytowane) Mój nick wyewoluował na początku studiów od mojego imienia (Sebastian) ;) Edytowane 24 Kwietnia 2010 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Stivo, a ja zawsze myslalem ze to z Jackassem ma cos wspolnego:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Eclipse Super Star Destroyer. Czy trzeba mowic wiecej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 har har har łączenie działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Szukałem pomysłu na nick oglądałem: http://www.youtube.com/watch?v=lt_IA6hLpfg Nigdzie takiej nazwy nie było i już ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...