maxymili Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Dawno temu pisałem kiepskie wiersze ;) beznadzieja :D Podpisywałem je Maxymilian Lew, skromnie :razz: Po jakimś czasie zacząłem pisać w skrócie maxymilian i potem maxymili. Zawsze przez x. No i potem założyłem pierwszą skrzynkę pocztową maxymili... no i tak już zostało, nick jest nietypowy, więc dałem radę założyć charakterystyczne konto skype i konta na różnych forach tak nazywałem. Potem już czułem się przywiązany do mojego nicka więc używałem go w różnych grach online itp. A teraz już kumple tak na mnie mówią, maxymil, max itp ;) to już się nie da odkleić :lol: Aha, jeszcze w międzyczasie na bierzmowaniu wziąłem sobie trzecie imię Maksymilian :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 odkop roku :P jonas widzę nie zmieniasz wersji :) kurde ładnych parę lat minęło,, ktoś wie c tam słychać u bruce'a ?? widzę ostatnie logowanie 2008, fajny fleszbekdo 2004.. mnie nie zabraknie, forest od gumpa, trochę biegałem i run forest run przywiozłem pierwszy człon skądś tam, 10 lat temu ? , Skąd kila zbila ? od mordercza zbita, zwano mnie prześmiewcą :] tryliony podziwiały wnikliwe analizy kwitowane krótką ripostą i w dwa słowa ubrane prawdy których do ówczas nie znał nikt. No to właśnie stąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 ze mnie chłopak się śmiali że zachowuje się i wyglądam jak Finchy z American Pie xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 konkurs ! od czego pochodzi mój nick ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 (edytowane) Lubisz placki? http://www.youtube.com/watch?v=AWpzgcRNm5Q Mój nick wziął się od nazwiska, ale przeszedł dość mocną ewolucję, przez co jedyne, co teraz ma z nim wspólnego, to początkowa litera ;). Używam także MeekPizzaJerk (w skrócie MPJ), anagram mojego imienia i nazwiska. Edytowane 23 Kwietnia 2010 przez zzizzy 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Skrót od nicka wymyślonego m. in. do gier mmorpg - Atherius. Jeszcze za czasów ultimy online. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 ha ha pozytywny temat :) jakies 10 lat temu znalazlem kota i nie wiedzialem jak go nazwac. byl weekend, my w pubie, ktos w koncu palnal "kukifas syn bazukina". calkiem z d*py, ale sie przyjelo haha ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 To mój chyba jako jedyny na razie nie ma żadnej genezy, wymyśliłem go po prostu na bieżąco jak się rejestrowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Byl kiedys taki serial animowany "DOMEL". W kiblu na serwisie znowu wisi plakat cos na oko "brak tolerancji dla bumelanctwa" ... przy rejestracji mi sie pochrzanilo ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 czytam, czytam, a tu stron przybywa i dogonić nie mogę. Troszkę muzyką dawniej się zajmowałem, dyskoteki, radio itp Silence, od "Silent" (eng. Cichy), bo ja taki nieśmiały byłem kiedyś :) Na codzień i w grach jest Silent_KillerPL. < Xywka powstała na lanparty w 2002r CS v1.2. To były czasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 (edytowane) Sakowski -> sak -> sysak dla kumpli sysor, dla kumpeli sysio ;-) There we go. Szczerze mówiąc nie lubie tej ksywki bo kojarzy się ze ssaniem, ale było myśleć o tym jak się miało 10 lat i się dostawało ksywke, bo teraz już trochę późno coś z tym zrobić. :P Edytowane 24 Kwietnia 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość potfur Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Skąd się wziął mój nick .... its a long story ;] ;) Ale mamy czas co nie moje misiaczki ;) ;] (żartuję sobie oczywiście :) ). Krótko i zwięźle - zadałem kiedyś zapytanie w dziale anime - pt. "co wy widzicie w tych pamperkach ?" (w podtytule: "o co kaman z tym anime ?" ) - na szczęście zostałem taktownie uświadomiony ( pozdrawiam moich uświadomicieli ;) ) - no i first question, "co warto obejrzeć ?" - odp. monster ;] Przejrzałem sobie o co chodzi w tym serialu, stwierdziłem że się może spodobać, no i na ruszt jak to mówią :) Po obejrzeniu tak mnie "rypło" że przy zakładaniu konta postanowiłem że się nazwę "monster" - niestety już taki nick funkcjonował na forum, więc postawiłem na czarnego konia którym okazał się "potfur" - nick w sumie tak dla żartu, pół żartem/pół serio - do tego ładny avatarek (Pzdr. ~Sysak ;) ) - i tak zostało :razz: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Sakowski -> sak -> sysak dla kumpli sysor, dla kumpeli sysio ;-) There we go. Szczerze mówiąc nie lubie tej ksywki bo kojarzy się ze ssaniem, ale było myśleć o tym jak się miało 10 lat i się dostawało ksywke, bo teraz już trochę późno coś z tym zrobić. :P Kumpel ma na nazwisko Sakowski i mówimy na niego Sakos :P. Mój nick został wymyślony na szybko, po prostu chciałem się zarejestrować na PPC i coś musiałem sobie w tej głowie utworzyć. Nie mam jakiejś super wyobraźni więc stworzyłem coś takiego ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Skąd jesteś? Może jakaś familia... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 A co tam :E Nick - 1. w życiu skrzynka mailowa (co za emocje!), trza było jakiś alias do niej... w głowie nagle serwal wskoczyło... zajęte... proponują serwal4... niech będzie; Potem zaczęło się go z lenistwa używać gdzie indziej; Po paru latach... dowiedziałem się, że to taki zwierz z rodziny kotowatych (parę lat życia w nieświadomości)... gdzieś musiałem chyba kiedyś ten wyraz przeczytać; W życiu offline nie używane (nawet bez 4-ki); Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Ha, przeczytałem trylogię zwącą się "Władca Pierścieni" (na długo przed obejrzeniem filmów), były to też czasy, kiedy zaczynałem grać w Enemy Territory. Zaimponowała mi postać Aragorna - imo jest 'epickim knightem', natomiast PL miało robić za oznaczenie w grze dot. kraju. OT: Po obejrzeniu filmu stwierdziłem, że Aragorn został fajnie wykreowany i chciałem mieć brodę, co po jakimś czasie mi się udało :D. OT2: Kolego od pamperków, a więc jednak wkręciłeś się w anime? Pozdrawiam AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Skąd jesteś? Może jakaś familia... ;-) Tereny do okoła Gorzowa Wlkp., a dokładnie Myślibórz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość potfur Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 "[...]OT2: Kolego od pamperków, a więc jednak wkręciłeś się w anime?[...]" Tak wiesz, może nie do końca, przyznaję jednak że taki <monster> to jest jednak klasa sama w sobie, w sumie może robić za "przewodnika" (taki <start>) po świecie Anime :) ;] Ciekawa sprawa ogólnie ;[ EOT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fight.club.member.1999 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Witam. Filmweb.pl - filmy takie jak Ty™! Genialny Edward Norton i Brad Pitt. Świetne zakończenie. Ogólnie film ponadczasowy. Szanuj ludzi którzy są z niższych warstw społecznych gdyż to oni wywożą twoje śmieci. Podają ci kawę w restauracji itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Orgiusz Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Mam cię dosyć. 18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Co za wykopalisko :) Nick wziął się od nazwiska - Han. Odkąd pamiętam zawsze tak na mnie mówili znajomi, kumple, koledzy. I tak zostało. PS. Popatrzyłem sobie dwie strony wstecz - rany, prawie nikogo nie kojarzę. No ale tak jest jak człowiek przestał się udzielać i wchodzi poczytać okazyjnie. Przy okazji zastanawiam się ilu z aktywnych userów pamięta co było zanim powstało purepc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Niektórych możesz nie kojarzyć, bo od jakiegoś czasu jest na forum ficzer do samodzielnej zmiany nicka, z którego parę osób skorzystało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Co za wykopalisko :) Nick wziął się od nazwiska - Han. Odkąd pamiętam zawsze tak na mnie mówili znajomi, kumple, koledzy. I tak zostało. PS. Popatrzyłem sobie dwie strony wstecz - rany, prawie nikogo nie kojarzę. No ale tak jest jak człowiek przestał się udzielać i wchodzi poczytać okazyjnie. Przy okazji zastanawiam się ilu z aktywnych userów pamięta co było zanim powstało purepc :) shack :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...