gnz Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 zainspirowany pyatnaiem jednedgo z userow postanowilem zalozyc taki temacik :) gnz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Kiedys gralem w starcrafta i mialem nick :arrow: Kuba-s Potem bylo :arrow: Kubass :arrow: a potem go troche zmienilem i wyszedl :arrow: qbass A dziewczyny mowia na mnie Kubunio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 To już chyba było ale co tam: pieklo :arrow: od mojego nazwiska czyli Piekło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Mój wziął się od nazwiska - Lis. Ale że naczelny używa takiej samej więc musiałem dodać jakiś znaczek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Był już taki temat... ...a nick? Od nazwiska (Serafin). Podczas matury wchodzę sobie do klasy, a taka jedna laska z klasy do mnie z takim textem: ...A TY KIM JESTEŚ?!! aaaa, że obydwoje mieliśmy mózgi przeżarte Monthy Pythonem to ja jej wyjechałem: JESTEM SIR AFEEN!!! no i tak już sie przykleiło do mnie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Moi znajomi mówią na mnie Pitbull (nie wiem czemu :|) więc z tąd mój nick a 82 (czyli mój rocznik) dodałem bo Pitbull było już zajęte i musiałem kombinować :) pozdro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Od nazwiska (Jończyk). A czemu? Bo "Star Wars" było już zajęte :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Junior- od tego że jestem najmłodszy lecz najwyższy z 3 rodzeństwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 LiZzArD - od mojego zwierzaka :) Avatar też :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Troche się zgapiłem rejestrując na forum bo moją xywką tak na prawde jest currahee (patrz [obecny :P] avatar) a Crazy_Ivan wzieło się od ruskich łodzi podwodnych :P oraz red alert 2 :). W tak zwanym "real life" jestem po prostu Bartkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Sigismund Dijkstra - szef redańskiego wywiadu z 'Wiedźmina' Sapkowskiego. Zajefajny koleś ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejtu Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 kejtu to od k2 bo k2 bylo zajete czy cos a k2 od tego ze mam 206 cm wzrostu... a k2 to jeden z 8 tys (mowie bo niektorzy niewiedza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 olkoo bo jestem olek, szybko sie wpisuje z klawiatury i 3x 'o' fajnie wygladalo w menu z diablo; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Hipo -->>Hipa (ksywka ze szkoły)-->> bo duzy gość ze mnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allshaq Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Moja ksywa od nazwiska ---> Olszak ---> Allshaq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 wpisz w mircu w tym okienku z fota aktora moj nick i bedziesz wiedzial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 SQim bo moj kolega byl "inny" i tak sobie wymyslil :] :P (oczywiscie na poczatku byly inne formy :D az doszlo do SQim ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 hehe mój się wziął z nazwiska... a mianowicie RAKocy... a to i (RAKi) samo przyszło... :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 No chyba wiadomo od imienia :D braciak cioteczny tak zawsze mnie wolal ... ale xsywka jest tylko necie... normalnie mowia mi po imieniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Moj sie wzial jak wiekszosci z was od imienia - Igor. Najpierw bylo Ajgor, bo sie kumpeli z podstawowki skojarzylo z imieniem konia ktorego miala na wsi :twisted:. No i byl Ajgor. Pozniej wypelniajac gdzies jakies podanie o konto, za bardzo pociagnalem prawa kreske w malym "r" pisanym i admin oczytal to jako "n". I tak juz zostalo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Mój nick się od nazwiska wziął ;] Nic innego mi do głowy nie przyszło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 moj.... hmmm historia jest dluga, praktycznie zaczela sie od operacji w Zatoce Swin. Potem przyszedl czas na obalenie muru berlinskiego, potem obalenie dwoch politrowek... no i na koncu wygrane wybory przez SLD-UP. Jak kto sie nie domysla czemu MeHow, to bardzo mi przykro :> jego IQ nie przekracza IQ mojego kota :> :> :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 u mnie to wu - pierwszy czlon od najlepszej grupy hh - Wu-Tang Clan a nat to pierwsze 3 litery nazwiska ;) i tak oto powstalo wunat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 paulo - Paweł. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 bynajmniej nie od MatriX-a ... po prostu tak do mnie kiedyś kumpel powiedział bo do każdego słowa wrzucaliśmy X na koniec -- głuupie to no ale musialem wyjaśnić że nie jest to oszołomienie matrixem pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Mateoosh - bo kumpel tak wymyślił, ale już mi się ta ksywka nie podoba, ale coż, tak zostało ;]. Kaskader - bo tak, jak byłem młodszy mówiło na mnie kilku moich kolegów :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 A ja grając w Age of Empires chciałem sobie wymyślić jakieś imię, które pasowałoby do klimatu gry (znudził mi się Player1 :P). I tak się zaczęło. Najpierw był Michaelus, potem Mikaelus, a na końcu mikaelus (gdy już przestałem grać w AoE to uznałem, że z małej litery wygląda lepiej :P). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 ar2r - arTWOr - artur :D ar2r 43v3r : ) PZDR4ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Kaskader - bo tak, jak byłem młodszy mówiło na mnie kilku moich kolegów :]. skales i waliles z calej sily glowa w sciane ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Mój używany w internecie wziął się od Sid'a [Epoka Lodowcowa]. W szkole wszyscy mówią mi po imieniu (Kacper) lub po xywie szkolnej [Komar]. Jak byłem małym [ciach!]iarzem(czyt ok 2-3 lata temu) to miałem xywe potter_13(wiem, że wieśniacko), a później wzięte z GTA III Salvatore. W końcu postanowiłem zostać przy jednej i został Sid. Chociaż chętnie bym sobie zmienił na Milten, Ged or sthg. Ale np mnie troche wqrza jak co jakiś czas jeden qmpel zmienia xywe :/ Więc pozostaje przy Sidku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...