KWS89 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Pomyślcie nad moimi Inicjałami i dodajcie a i jest moja ksywa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull_terrier Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 ale fajna bestia :D nie powinien mieć podciętych uszu ?? Dzieki :) P.S. Bullom nie obcina sie uszu, pewnie myslales o staffach, ale w Niemczech juz nawet staffom zabroniono. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 @ dzingis han & pitbull82 widze ze nie tylko ja mialem problemy z rozszyfrowaniem nicku - przynajmniej teraz juz wiecej osob bedzie wiedziec (a to wszystko przez lenistwo czytania - zorientowalem sie dopiero w google gdy po wpisaniu "genghiskhan" wyplul na jakiejs stronie "GenghisKhan") ;) - niezly LOL :P @ krootki a wyobraz sobie ze ja pomyslalem o tym o czym ty nie chciales abym ja pomyslal :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 lubie gadac glupoty ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-inf Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 byl kiedys turniej csa... chcielismy isc z kolega, ale nie wiedzielismy pod jakim nickiem... a ze klasa o profilu matematyczno informatycznym, to on wzial "mat", a ja "-inf" :D i tak mi zostalo do uzytku internetowego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 kejtu to od k2 bo k2 bylo zajete czy cos a k2 od tego ze mam 206 cm wzrostu... a k2 to jeden z 8 tys (mowie bo niektorzy niewiedza) a ja mam k2, od firmy robiace sprzet windsurfigowy i nie tylko.[troche pływam na desce] Pozatym nick jest któtki. np moja stronka to www.k2.prv.pl sorrki za zabrani nicku 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Potocznie od ASSASSIN :> tak mialem od poczatku (prawie) przybywania na sieciach ircx kolo 2000r. :> potem spolszczylem nazwe i tak zostalo. A ASSASSIN mialem od utworu na albumie IRON MAIDEN :) kto slucha pewnie wie. UP` THE IRONS !!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Moj sie wzial iz moj wujek ma zlomowiec ktory nosi nazwe Harry wiec stad moja ksywka :) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 ja od swojego imienia..Łukasz..wiec wpadlo mi do glowy lukk..z malej literki...a na codzien to jestem Łuki 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Hmm, hmm, dawno to było :) Jak miałem 10-13lat to cholernie mnie kręciły wielkie TIR'y (nie tirówki do nich wsiadające tylko ciagniki ciężarowe :P), a w szczególności jedna marka, a mianowicie MACK, no i tak po jakimś czasie kumpel dostał Playstation i zaczeliśmy łoić w Mortal Kombat 3, no ale jako że można było po wygraniu wpisywać tylko 3 litery no to zrezygnowałem początkowo z K... No ale potem coraz bardziej się kompami zaczołem interesować, coraz więcej w necie itd. No i zaczeło mnie wkurzać że jest od groma MAC'ów, no to zmiana ostatniej literki i tak zostało na stałe MAK :)... To by było na tyle nieskomplikowanej historii :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 a moja ksywka wywodzi się z pewnej gry, ale to już było dość dawno :wink: "Miasteczko położone na skraju cywilizacji. Wyspa u stóp wielkiego morza, na którą statek z żywnością zawijał raz na tydzień. Spokojni ludzie, którzy poza własnym życiem niczym się nie interesują. Człowiek opętany przez Szatana. Rezydencja Carnovasch'a. To właśnie w niej miały miejsce zdarzenia, których nauka ani zdrowy rozum nie są w stanie objąć. Wkrótce po kupnie rezydencji, Adrienne Delaney z mężem przyjechali na miejsce. Ona była początkującą pisarką, Don zaś pracującym na zlecenie magazynów i prywatnych wydawców fotografikiem. Szukali przystani, gdzie będą mogli odpocząć od zgiełku i w spokoju pracować. A ten dom od początku wydawał się niezwykły..." ciekawe kto pierwszy domyśli się o jaką grę chodziło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Hmmm obrazek pod nickiem występuje w Baldurs Gate ale ten opis mi za bardzo nie pasuje hmmm..... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Hmmm obrazek pod nickiem występuje w Baldurs Gate ale ten opis mi za bardzo nie pasuje hmmm..... :? Awatar - stary zrzędliwy Edwin. Fajny z niego koleś ;] Cytat chyba z Phantasmagorii... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 yeap - carnovash byl w Phantasmagorii ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 8O Widze że znasz się na rzeczy :wink: Sam spędziłem przy tej grze kawałek mojego życia :wink: no ale to nie jest temat o grach Pozdro :wink: Ps.Dijkstra nie denerwij sie tak :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 E? A gdzie ja się zdenerwowałem? ;* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 " Pozdrawiam Harry " :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Mój nick niewiem skąd sie wziął kiedyś go wymysliłem i tyle, jednak w realu nikt nigdy nienazwał mnie Nicky. Na imię mam Bartek a 3/4 znajonych woła mnie Cycu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Grrrrr... a to tak. Typ mnie od tygodnia z równowagi wyprowadza - i nie tylko mnie. Pozdrawiam Dijkstra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Grrrrr... a to tak. Typ mnie od tygodnia z równowagi wyprowadza - i nie tylko mnie. Pozdrawiam Dijkstra :) Hehe widze ze bierzesz z niego przykład :wink: No co wy od niego chcecie . Chłopak po prostu chce byc miły :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 PKS - PeKaeS KRS - KaeReS KRS - Krystian ktory slucha KRS ONE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Enter name and surname http://pokemon.step.lv/ ahahaha ale i tak wszyscy jestescie pokemonami ;DDDDDDDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 heheh, stare ale jare :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 PKS - PeKaeS KRS - KaeReS KRS - Krystian ktory slucha KRS ONE :) podobna budowy jak u mnie :P tyle ze mi myslniki przyszly jeszcze do glowy i duze literki ;) przypuszczalem ze ty bedziesz od KRS ONE ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 W sumie od tego i od tego jest moja netowa xywka. Normalnie qmple wolaja na mnie chudy. Co do budowy xywy to odrazu sie kapnalem jaka jest geneza Twojej bo mialem juz doswiadczenie :) Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 to czego nie nie moge miec bo jakis debil co NIE MA ANI JEDNEGO POSTA mi wzial :evil: (GoNzO) nadrabiam avatarkiem ;) Pozdrawiam GNZ :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Elpawlakos od nazwiska Pawlak. mam na imie Kamil ale poniewaz mam kumpla o tym samym imieniu to wiara zeby nas nie mylic mowila na mnie kamilos,potem el kamilos.no i to 'el' jakos mi zostalo.stad Elpawlakos. pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 bylo to dawno temu (2001 rok bodaj), bylem wtedy w 1 klasie gim i z kolega zastanawialismy sie nad xywami dla nas... on, osoba niezle grajaca w pilke i lubiaca hh wybrala pele, a ja kierujac sie glownie tym, ze lubie hh wybralem waco, a poniewaz nie wiedzialem, ze sie pisze przez "c" to wpisalem przez "k" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Ja jestem z natury bezksywkowcem. Zaden nick nie przylgnal do mnie na dluzej niz 2 tygodnie. A [M]aRoo jest tylko dlatego, ze tak mialem wczesniej na IRC - bo (|/) / R ()() sie nie dalo =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ShKieLet Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 ja za młodu byłem niejadkiem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...