GenghisKhan Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 u mnie w sumie jeszcze mozna bylo sie spotkach z xywa Don Tadzikos - ale to jak gralem po necie w q3 albo hl - teraz juz raczej nie uzywam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 @genghiskhan: Teraz już chociaż jak będę chciał się do Ciebie zwrócić to jak powiem Czyngis Khan(or Kchan), to będzie poprawnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 @genghiskhan: Teraz już chociaż jak będę chciał się do Ciebie zwrócić to jak powiem Czyngis Khan(or Kchan), to będzie poprawnie ;)pisz tak jak jest napisane i nie spolszczaj tego - nie lubie spolszczec zniemieczczen itp. poprostu genghiskhan 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Ja swojego Nicka wziolem z kontowni :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 A ja swojego wziąłem z serialu "Gliniarz z dźungli" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 A ja swojego wziąłem z serialu "Gliniarz z dźungli" :)a ja myslalalem, ze z gta3 (no offence - tam chyba jest samochod o takiej nazwie, co nie?) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 lspider -> Lord Spider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Agaaa-od Agnieszki naturalnie a że 3x A to nie wiem czemu...samo tak jakoś wyszło :mrgreen: K.P.W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 3x A? Bo ja tylko 2 ;] AA ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 3x A? Bo ja tylko 2 ;] AA ;]nie moge sie opanowac, zeby nie nabic tego posta... ale :lol: :lol: :lol: dobre, dobre, dobre :> hehehehe :> :> :> to zeby sie nie doczepili do mnie jakies osobniki w stylu Dyiwilłan :> to napisze :> MeHow od Me - czyt. Mi , How - czyt. hał. Wychodzi Mihał :> :> :> po drobnych korektach prawie pasuje :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 A ja swojego wziąłem z serialu "Gliniarz z dźungli" :)a ja myslalalem, ze z gta3 (no offence - tam chyba jest samochod o takiej nazwie, co nie?) :)Też, ale jeszcze jest taka jednostka w Dark Colony i Działko przeciwlotnicze w Total Anihilation :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 A ja swojego wziąłem z serialu "Gliniarz z dźungli" :)a ja myslalalem, ze z gta3 (no offence - tam chyba jest samochod o takiej nazwie, co nie?) :)Też, ale jeszcze jest taka jednostka w Dark Colony i Działko przeciwlotnicze w Total Anihilation :wink:A ja mam 3 skory do Winampa ktore sie zwa Sentinel :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Geneza mojego nicka jest dosc zabawna, a dla mnie troche wstydliwa. Niektorzy obeznani w temacie pomysla ze to od Eldo (on tez ma el Presidente), ale nie. Otoz pewnego razu 5 lat temu jak bylem w 1 klasie gimnazjum, kumple powiedzieli ze trzeba mi wymyslic jakis fajny pseudonim bo Dzidek (od nazwiska Dziedzic) jakos juz im sie znudzilo. Wiec ktoregos dnia kumple zaczeli myslec. I tak wymyslili ze mam owlosione nogi (mozecie sie smiac) wiec Bush, Dzidek jakos sie z Georgem im kojarzyl (czy tez Dzordzem po polsku), a ze starszy mowi na mnie Junior bo jestem najmlodszy z rodzinki wiec powstalo George Bush Junior. A ze to bylo za dlugie to powiedzili ze bede Prezydent. A ze zbyt po polsku bylo to zostalem -el' Presidente-. Zawile i troche glupie ale prawdzie. I od tej pory sie mnie trzyma. Czasami tez uzywam -el' Pres- lub -el' Preso- Pozdro -el' Presidente- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Geneza mojego (...)bla bla bla(...) tez uzywam -el' Pres- lub -el' Preso- nie, no a gdzie wstydliwa czesc? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Paweł + Warszawa = PaoloWAWA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 bo jestem "zboczonym" chrabia desade <LOL> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Na nazwisko mam Synowiec... Skoro jestem synem owiec... to jestem owca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 R4DOS- czyli Rados :P od Radosław..... nawet rodzinka już powoli tak do mnie mówi...tylko nieliczni mówią Radek, Radziu... ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Geneza mojego (...)bla bla bla(...) tez uzywam -el' Pres- lub -el' Preso- nie, no a gdzie wstydliwa czesc? :D To ta o wlochatych nogach ;) Pozdro -el' Presidente- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 A mój nick internetowy wyrósł z 5 lat temu na studiach w WSIF-ie(Łódz... qwa) kumple mnie tak ożenili bo jestem z Łowicza - miasta Fortuny i dżemików. a normalnie to wołaja troche inaczej a jest to związane z nazwiskiem a mutacji tej ksywy nie jestem w stanie podać.(na nazwisko mam tak jak 2 kolesi z Róż Europy ). Pozdrawiam Daro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 @genghiskhan: Teraz już chociaż jak będę chciał się do Ciebie zwrócić to jak powiem Czyngis Khan(or Kchan), to będzie poprawnie ;)pisz tak jak jest napisane i nie spolszczaj tego - nie lubie spolszczec zniemieczczen itp. poprostu genghiskhan 8) To jak jest w orginale tzn po mongolsku? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 @genghiskhan: Teraz już chociaż jak będę chciał się do Ciebie zwrócić to jak powiem Czyngis Khan(or Kchan), to będzie poprawnie ;)pisz tak jak jest napisane i nie spolszczaj tego - nie lubie spolszczec zniemieczczen itp. poprostu genghiskhan 8) To jak jest w orginale tzn po mongolsku? :lol:nie wiem czy tak jest po mongolsku ale tak mi najbardziej odpowiada 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 @genghiskhan: Teraz już chociaż jak będę chciał się do Ciebie zwrócić to jak powiem Czyngis Khan(or Kchan), to będzie poprawnie ;)pisz tak jak jest napisane i nie spolszczaj tego - nie lubie spolszczec zniemieczczen itp. poprostu genghiskhan 8) To jak jest w orginale tzn po mongolsku? :lol:nie wiem czy tak jest po mongolsku ale tak mi najbardziej odpowiada 8)orginał jest chyba po mongolsku i po chińsku bo nadali mu ten przydomek jak chiny podbił czy cos takiego dokładnie nie pamietam a moj nick to hmm skrót.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 rozkrecilo sie ;)i to strasznie, 4 strony w 2 dni, a pewnie bedzie duzo wiecej :D a mnie interesuje na przyklad nick gengiszianena czy jak mu tam :lol: czy tez phranziego ... takie nietypowe ze cos sie musi za tym kryc ;)ja Ci dam 'jak mu tam' :P frenzy [`frenzI] szał, szaleństwo a wzielo sie niewinnie. myslalem z kolega nad nowa ksywa. przelecialem slownik, ale i tak wszystkie ciekawe byly wszedzie zajete. przypadkowo wpadla mi w lapy kaseta z muzyka z x-files, tzn jakies remixy. jeden z utworow zwal sie 'frenzy'. pomyslalem ze ciekawa i troche przerobilem :) przed nim byla masa innych nickow, ale albo za dlugie albo glupie ;) (tiaaa, jakby ta nie byla :D ) w koncu sie przekonalem do tej i zostala. niepowtarzalny ;] edit: CZYNGIS-CHAN, Dżyngis-chan, do ok. 1200 Temüdżin (ok. 1155–1227), twórca imperium mong.; ok. 1200 obwołany chanem przez kurułtaj części Mongołów; do 1206 zjednoczył koczownicze ludy Azji Środk., wówczas obwołany wielkim chanem (kaganem); 1211–16 podbił pn. Chiny, 1219–24 — Chorezm; jego wojska 1207 uzależniły pd. Syberię, 1222–27 część ziem Kipczaków, 1222–23 spustoszyły rejon M. Kaspijskiego i wsch. Europę (Kałka); 1224 podzielił państwo między synów, zachowując władzę zwierzchnią; organizację państwa oparł na dziesiątkowym podziale koczowników na oddziały wojsk., ludom osiadłym pozostawił dotychczasową administrację pod kontrolą namiestników mong.; 1206 nakazał spisywanie prawa mong. jasy, dla celów adm. i prawodawczych upowszechnił w języku mong. pismo oparte na alfabecie ujgurskim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 czy to tweak'owy dzingis czy tez prawdziwy :lol: przystojniaczek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 No prosze ... nawet w takim luźnym topicu można się czegoś nauczyć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 i to przeze mnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Dawno mnie tu nie było, ale wróciłem :twisted: nie wiem czy na długo :( W każdym razie mój nick wzioł się od gimnazjalnej lekcji historii i starozytnego miasta Pompeje, szczerze nie pamiętam dlaczego akurat do mnie to się przyjeło, ale tak mi jest dobrze hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 szogo od starej dobrej gry, ktora przeszedlem i mi sie bardzo spodobala a mianowicie shogo..... i tak jush zostalo od paru ladnych lat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 a ja sobie jechalem autobusem do szkoly i nie wiedzialem co ze soba zrobic i sie gapilem na kasowanik( fajny byl) a tam tak etykietka z napisem elgeba, to "l" wyciolem i wyszlo mi egeba, i narazie nigdzie nie znalazlem drugiego tago nika. Ale i tak najbardziej niepowtarzalne to snake, i spawan, ew. pablos i mario. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...