Gość Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 a mnie interesuje skad berkut wziol swoj nik bo raz bedac w hipermarkecie ogladalem modele samolotow i patrze model ruskiego samolotu Suchoj Su 47 "Berkut" wlasnie sie dowiedzialm ze w zsrr byl statek (wlsciwie dwa berkut-a i berkut-b znalazlem jeszcze to http://www.berkutengineering.com/ ;) teraz powiedz czy tarafilem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 a ja sobie jechalem autobusem do szkoly i nie wiedzialem co ze soba zrobic i sie gapilem na kasowanik( fajny byl) [...]Hehe fajny był :lol: :wink: tak buchnąłem smiechem z tych dwóch słów że aż oplułem monitor :lol: :lol: "Fajny był" - świetne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Suchoj Su 47 Berkut piekna maszyna , chcialbym miec cos takiego w ogrodku :D http://www.flymig.com/aircraft/Su-47/album.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clavius Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Sigismund Dijkstra - szef redańskiego wywiadu z 'Wiedźmina' Sapkowskiego. Zajefajny koleś ;]]]a myslalem ze ma cos wspolnego z algorytmem Dijkstry :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 To ja też się pochwale moją historią :wink: : Wszyscy moga pomyśleć że moja Xywa pochodzi od mojego nazwiska "Borowski" , lecz to nie tak :wink: , dawno dawno temu, jak miałem 14/15 lat spędzałem prawie cały czas przed PC'tem, z czego mój ojciec niebył zadowolony, ocen pięknych niemiałem, i pewnego dnia po wywiadówce (ja akurat siedziałem przed Qwakiem ) wpadł wściekły do mieszkania, rzucił mi kartke z ocenami na klawiature i powiedział "..masz <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> się wkońcu za nałke..." na co odparłem "...nie mam czasu, właśnie gram... :twisted: " on wściekły wykszyknoł ".... BO RO zpierd...e ci ten kompjuter..." i w jakiś dziwny sposób wziąłem sobie te słowa to serca i tak powstał mój nick :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 ale prośby taty o to żebys się wzią za nauke nie wziołeś sobie do serca ??? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 ale prośby taty o to żebys się wzią za nauke nie wziołeś sobie do serca ??? :wink: nie wszystko na tym świecie jest doskonałe :wink: :oops: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 A mój powstał od tego, ze moich trzech kolegów interesuje sie Dragon Ballem i wymyślili sobie ze oni sa Son Goku, Gohan i Vegeta no i jak oni mieli takie to ja zeby nie odbiegac od reszczty wymyślilem tego Future Trunksa ale uzywam tego tylko w necie na forach dyskusyjnych. Ogulnie w zyciu nie mam zadnego pseuda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Suchoj Su 47 Berkut piekna maszyna , chcialbym miec cos takiego w ogrodku :D http://www.flymig.com/aircraft/Su-47/album.htmoo wlasnie zaraz zmienie swoj post dzieki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Suchoj Su 47 Berkut piekna maszyna , chcialbym miec cos takiego w ogrodku :D http://www.flymig.com/aircraft/Su-47/album.htmoo wlasnie zaraz zmienie swoj post dzieki ;)Ekhem teraz moj post nie ma zupelnie sensu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Pytanie za 100 pkt : skad xor ? A tak nawiasem obgadam starych braci Soltekowcow (teraz juz nie :wink: ) : _Vip_ --> chyba jasne - Vierce i Podkrecam :) Albo Vciaz Ignoruje Przepisy ?... :wink: :P Michnik --> mial kiedys chomika z Chin, ktory wabil sie Mi, ale zdechl - na jego czesc przybral nowe imie - MiChomik, ale nie chcieli takiego zaakceptowac w urzedzie miasta, wiec wzial to, co lezy najblizej fonetycznie... Vad3r --> od chronicznego zapalenia strun glosowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 xor?? może np. od kodowania danych metodą xorowania?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Grinch - bo mnei swieta denerwuja ]:-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Igor od imienia. A imię z baletu: Kniaź Igor :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 No, zgaduj zgadula. Skąd się wziął mój nick ;]]] A tak w ogóle to tej bajki Pocahantas w życiu nie widziałem. I w ogóle nie wiem czemu mam taką xsywe w necie. W realu jest Profesor, albo Wycior. A to Pocahontas, poprostu miałem impuls. Leży sobie i nagle myśl - POCAHONTAS - xsywa do CS. No i już rozeszło się do wszystkich. Czasami wstydze się tej xsywa. Jak np. byłem na tweak jakiś krótki kawałek czasu i któryś z modów wysłał mi priva o treści: "Czy chciałbyś/ałabyś" Czy coś w tym stylu ;]] Trochę się wkurzyłem. Kurde, mam babską xsywe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Mój jest raczej etymologicznie niezbyt wyśróbowany: Mam na nazwisko HAN, no i tak już od podstawówki wszyscy kumple na mnie mówią po prostu HANU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Znalazłem w gazecie jekiegoś Ministra-Od-Spraw-Mało-Ważnych Umazimuwabwe Zachodniego Ghaziego Iksieńskiego i jakoś mi do gustu przypadło ... szczególnie bójny zarost tu i ówdzie :P (nie zebym był kochający inaczej ;)) Poza tym: ghazi arab, wojownik muzułmański, wyróżniający się w walkach z niewiernymi; również używane jako tytuł honorowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 U mnie byla tak ze po ogladnieciu 5x filmu " Wywiad z wampirem" i po jednej imprezce mialem niezlego schiza tak jak Brad Pitt gdy zostal ugryziony przez Toma Cruis'a :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 z nagiej broni 1 byl tam taki Enerricco Palacco i spiewal rownie pieknie jak ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Voytarek sie wzial od mojego imienia - Wojciech ;) Ale normalnie kazdy na mnie mowi Wojtek/Wojtas/Wojciech ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Pytanie za 100 pkt : skad xor ?C? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Operacja logiczna xor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 a z moim nickiem wiaze sie to ze mi sie po******* :) - Mialo byc Firebird na czesc samochodu (piekna maszyna) a wyszlo Firablade na czsc motocykla (tez z reszta ladny sprzet) A z srót Fiero' wział sie z tego ze ziomki wolali ognisty :) F3 na moim awatarze to od Fireblade3 ktorego nie moglem tam wepchnac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 z niechęci do intela bo intel jest buuuuuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 ParanoiK, masz virtualne pifooo :wink: Dokladnie - ot, minely czasy kodowania w Assemblerze, i na ich czesc przyjalem te oto ksywke :) Miala byc "xor eax,eax", ale nie jest 'poreczna' :P A tak z ciekawosci : kto wie, co jest wynikiem operacji xor eax,eax :?: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 mov eax, 0 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 mov eax, 0 ;]Ha, czyli jeszcze tak do konca nie wyginelismy... :wink: :D Pozdroofki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 moj to dluga historia banan od nazwiska(banasiak) ale ze byl zajety to trzeba bylo cos dodac no to padlo na spyke (ulubiony x-men mojego brata) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Graham nie wiem nagle kiedys spodobalo mi sie to imie , pozniej dorwalem mastertona i tak jakos zostalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Graham cudownie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...